(video) Premiera noilor modele Skoda Superb are loc peste o săptămână. Ultimul teaser

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Skoda Auto a lansat schițele exterioare ale noului său flagship cu motoare cu ardere internă, semnificând ultimul teaser. Se întâmplă pentru că premiera mondială a familiei de modele dintr-a patra generaţie va avea loc în seara zilei de 2 noiembrie, peste o săptămână!

Desenele arată pentru prima dată designul exterior al automobilelor. Observăm că acestea prezintă detalii ale noului limbaj de design Modern Solid. Ele subliniază astfel dedicarea mărcii de a-și evolua filozofia de design, rămânând în același timp fidele valorilor renumite ale mărcii, cum ar fi caracterul practic și spațiul. 

Modelul Superb, mai lung și mai înalt, vine cu o performanță aerodinamică mai bună și cu numeroase caracteristici tehnologice. Printre altele, farurile au devenit mai ascuțite și mai cristaline, iar spațiul pentru cap și bagaje a crescut considerabil.

Câteva detalii şi cifre cheie au fost făcute publice din timp, însă în mare măsură noua familie împarte pe larg toate agregatele şi tehnologiile cu noul Kodiaq.

Cmentariile sunt închise