(video) Până aici! Bugatti Chiron şi Bugatti Bolide sunt oficial sold out

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La sfârşit de octombrie 2021 Bugatti anunţase că au mai rămas disponibile pentru comandă 40 de exemplare ale modelului Chiron prezentat în 2016. Acum aflaţi că modelul este complet sold out – toate 500 au deja un proprietar!

Declarația a fost făcută în cadrul unui rezumat al anului precedent şi performanţele atinse în acesta în termeni de vânzări şi livrări.

Poziția Bugatti ca producător lider de mașini hiper sport continuă să înflorească, după cel mai de succes an din istoria companiei. Pe parcursul lui 2021, 150 de clienți au personalizat și au comandat o mașină hiper sport de la Bugatti – dintre care 60% erau complet noi pentru brand! 

Stocul a fost epuizat complet pentru revoluționarul Chiron! Mai mult, se anunţă că toate cele 40 de unități ale celui mai extrem Bugatti făcut vreodată – Bolide – au fost alocate la doar două luni după dezvăluirea sa în august.

Printre modelele deja livrate în 2021 s-au numărat primul Chiron Super Sport 300+ – o ediție specială şi limitată care comemorează un record de viteză înregistrat în 2019, dar şi exclusivul La Voiture Noire. Toate unitățile rămase ale modelului Divo, o reinterpretare a moștenirii Bugatti în calitate de carosier, au fost, de asemenea, livrate clienților.

Tot în 2021 magia mărcii s-a extins pentru a ajunge la mai multe piețe din întreaga lume. Patru noi showroom-uri au fost deschise de partenerii Bugatti nou numiți, întărind prezența Bugatti în Asia cu showroom-uri în Tokyo și Singapore, în Orientul Mijlociu cu Riad și în Marea Britanie cu Manchester.

Pe parcursul anului 2022, Bugatti va continua să se angajeze pe o nouă cale spre viitor sub noua companie comună, Bugatti Rimac, cu Rimac Automobili și Porsche. Mate Rimac, fondatorul Rimac Automobili, pionier în electrificare și unul dintre cei mai talentați inovatori și antreprenori din Europa, a devenit oficial CEO al Bugatti Rimac în noiembrie, însărcinat să scrie următorul capitol al poveștii Bugatti.

Deja în 2022, Bugatti are în plan să livreze cel puțin 80 de maşini. La începutul anului, primul Chiron Super Sport va ajunge la proprietar. În plus, proiectul special Centodieci va fi finalizat și construit manual, livrările la fel fiind programate pentru anul curent.

Cmentariile sunt închise