(video) Un moldovean a surprins într-o benzinărie două dintre cele mai scumpe mașini Bugatti de pe planetă

Un moldovean a surprins într-o benzinărie din Germania două dintre cele mai scumpe mașini Bugatti de pe planetă, dar și din istorie. S-a întâmplat în preajma orașului Dusseldorf, cam la 130 de km distanță de circuitul Nurburgring și circa 400 de km de casa din Molsheim, Franța.

Este vorba despre un Bugatti Centodieci și un Bugatti Chiron Super Sport 300+, ambele în formatul unor prototipuri de teste, pre-producție! În cazul lui Centodieci, producătorul francez a anunțat oficial startul pregătirii pentru asamblare a primului prototip în luna februarie și acesta pare a fi el.

VIDEO: autoblog.md
VIDEO: autoblog.md

Modelul de culoare albă va exista în doar 10 exemplare (toate fiind deja vândute), are un motor cu 16 cilindri care produce 1.600 CP și un preț de start de 8 milioane de euro fără TVA și alte taxe.

Modelul de culoare neagră este o altă versiune specială a lui Chiron, cu motor la fel forțat să producă 1.600 CP, însă cu o caroserie modificată cu accent pe viteză maximă – 440 km/h (+20 km/h față de ce poate atinge un Chiron obișnuit).

Chiron Super Sport 300+ va exista în doar 30 de exemplare, fiecare costând minim 3.5 milioane de euro fără TVA și alte taxe, iar livrările au fost programate să înceapă din a doua jumătate a lui 2021, ca și în cazul lui Centodieci.

Vezi neapărat: (video) “Dacă este comparabil, nu mai este un Bugatti”. Iată cum se face un Chiron de la A la Z

Iată același model de teste Centodieci surprins acum câteva ore deja pe Nurburgring, alături de un alt prototip al lui Chiron Super Sport 300+ și alte două modele Bugatti:

https://www.youtube.com/watch?v=vq0likiB4ek

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/