(video) Cu 200 km/h în drum spre Aeroport! Laude pe internet ce ne pun în pericol

Noi secvenţe video apar în spaţiul online cu nereguli care au loc prin municipiul Chişinău, care în aceste zile nu este atât de încărcat de trafic cum este de obicei. Mai mulţi tineri spun nu statului acasă, aşa cum recomandă autorităţile, ci preferă mai degrabă distracţiile pe drumurile publice. Dovezi ale încălcărilor nu trebuie căutate, asta pentru că ei înşişi le fac publice!

Apropo, avem deja o experienţă în ceea ce priveşte lumea auto şi am reuşit să vedem multe, însă aşa ceva ori nu s-a mai întâmplat, ori de la multitudinea subiectelor pe care le abordăm zilnic nu mai ţinem minte. Vorbim despre un set de “felicitări” mai neobişnuite la adresa administratorului unei pagini de Instagram, care promovează în viziunea proprie aşa-numita “cultură” auto din Republica Moldova şi care de curând a reuşit să adune 12.000 de urmăritori.

“Felicitările” ne-au atras atenţia prin acţiunile urătorilor şi respectiv mentalitatea acestora, toate indicând asupra faptului că sunt încă departe de a înţelege cu adevărat ce înseamnă a fi şofer. Imaginile arată încălcări ale regulilor de circulaţie rutieră şi deplasări cu viteză excesivă prin capitală, toate realizate spre satisfacția personală a autorilor şi sărbătoritului, încărcate online, distribuite şi astfel promovate şi mai intens. (Aici ne aducem aminte de un comentariu bine spus de un cititor de-al nostru, unul care ar trebui să pună pe gânduri astfel de persoane.)

Încheie seria dedicațiilor un tânăr din nordul ţării, care şi-a făcut rost de un BMW E60 înmatriculat în Lituania şi l-a încărcat cu sticle cu alcool special pentru a filma  “felicitarea originală”…

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-nu-e-gluma-in-ultimele-zile-pentru-unii-soferi-din-moldova-limita-de-viteza-s-a-marit-pana-la-250-km-h/

(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/