(video) Premieră: Audi RS e-tron GT project_513/2 – prima maşină colantată din fabrică a mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Filiala americană a companiei Audi anunţă o ediţie limitată de doar 75 de unități ale modelului RS e-tron GT. Numită project_513/2, este o colaborare între Audi of America și divizia Audi exclusive prin care clienții vor avea posibilitatea să conducă o maşină care se aseamănă cel mai mult cu prototipul modelului dezvăluit în 2020.

Această ediție limitată utilizează designul original utilizat pentru maşinile de teste cu un script de camuflaj “e-tron” atât pe exterior, cât și pe interior și este exclusiv pentru piața americană.

RS e-tron GT project_513/2 este primul Audi oferit din fabrică cu autocolante cu texturi folosite pe maşinile de teste, de preproducţie, menite de regulă să ascundă unele elemente sau formele maşinii de ochii curioşi, înainte de premieră. Exclusivitatea proiectului este subliniată prin utilizarea numelui de cod intern ca ediție specială.

Caracteristici cheie:

  • Audi a folosit în exclusivitate tema culorilor roșu și negru de la prototipul original și prezintă pentru prima dată inele Audi “roșii”. Jantele aero unice de 21 inchi, finisate în negru, ascund parţial în spate frâne carbo-ceramice cu etrieri roşii. În plus, geamurile mici din spate sunt gravate cu logoul “project_513/2” care subliniază exclusivitatea acestuia.
  • Designul interior este inspirat de culorile exterioare şi mai conţine elemente unice de la Audi exclusive. Deflectoarele de aer sunt vopsite în roşul utilizat pentru inelele Audi, în timp ce apare și pe alte detalii cum ar fi volanul, covorașele de podea și scaunele din piele Nappa fină cu matlasare sub formă de fagure.
  • Iar planşa de bord introduce o premieră de la Audi design – inserții din fibră de carbon cu grafică camo care imită designul exterior. Aceste elemente grafice includ un proces inovator brevetat prin care suprafaţa devine parţial mată, care are doar câteva miimi de milimetru adâncime, toate create în primul rând manual. Procesul general include prima componentă care urmează să fie mascată cu o folie specială, urmată de materialul de sticlă care este tras peste componentă folosind o metodă de aspiraţie cu jet, ceea ce creează un aspect distinctiv și consecvent.
  • Pentru prima dată pe un Audi, pielea cotierei centrale este reliefată cu numele unei ediții speciale. În plus, RS e-tron GT project_513/2 introduce un fundal inovator pe ecranul de infotainment MMI standard de 10.1 inchi, care include şi un logo exclusiv “project_513/2” în colțul de jos.
  • Mai multe dotări opţionale vin standard pe acest model, precum: pachet exterior de elemente din carbon (inclusiv acoperiş), scaune sport cu ventilaţie şi masaj, direcţie pe puntea din spate, faruri HD Matrix-design LED cu Audi laser light, Power steering plus, etc.
  • Pentru a marca exclusivitatea maşinii, clienții vor primi o ediție specială a unui VIN art care nu a mai fost oferit niciodată anterior. Portretele sunt imprimate pe o placă subțire de aluminiu cu o suprafață lucioasă și sunt derivate din numărul de identificare al vehiculului – prezentând o expresie detaliată de imprimare artistică a vehiculului clientului la rezoluție înaltă pentru afișare.

Preţul maşinii este de 179.900 de dolari, fără taxe. Apropo, pentru cei care nu vor reuşi să obţină un astfel de model, ori au deja în garaj un e-tron GT, există la vânzare pentru 785 de dolari o husă care face maşina să arate ca prototipul.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise