Pericolul nevăzut care se va resimți astăzi pe drumuri din Republica Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Comparativ cu ziua de miercuri, astăzi, 21 martie, depuneri de zăpadă nu se observă pe drumurile naționale din Republica Moldova. Nu anunță despre asta nici poliția sau drumarii.

În schimb, conducătorii auto trebuie să manifeste în continuare prudență din cauza unui ”inamic” care nu se vede anticipat sau cu ochiul liber în timpul deplasărilor!

Potrivit datelor meteo actuale, nu scăpăm de vreme posomorâtă și instabilă nici astăzi. Noaptea s-au înregistrat precipitații predominant sub formă de lapoviță, în centrul țării izolat chiar și puternice.

Precipitațiile se vor menține și în prima parte a zilei, doar că izolat și cu intensitate mai slabă, sub formă de lapoviță și ploaie. Și acum important: pe alocuri se vor crea condiții de depuneri de lapoviță, iar pe drumuri se va forma ghețuș!

Vântul va sufla din sectorul de nord mai mult moderat. Temperatura noaptea va oscila între -2°C și +3°C, iar ziua între +4°C și +9°C.

Precipitațiile vor înceta vineri, iar vremea se va încălzi, prognozează sinopticienii.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise