(video) Ninsoarea a venit și peste Chișinău! Ultimele anunțuri ale poliției

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Frontul atmosferic care traversează teritoriul Republicii Moldova s-a coborât din nord spre centru și urmează să plece la sud. În municipiul Chișinău se înregistrează ninsori la această oră.

Autoritățile municipale nu au anunțat deocamdată despre careva blocaje sau despre străzi care ar fi bine de evitat. Însă pentru orice eventualitate îndemnul general este de păstrat distanța și viteza!

Iată ce prognozează serviciile meteo pentru astăzi și mâine și cum vor evolua precipitațiile inclusiv pentru Chișinău. Observăm că precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare nu se vor reține prea mult în Republica Moldova.

Apropo, iată ultimele anunțuri oficiale ale Poliției. Pe unele drumuri se circulă cu dificultate. Se recomandă prudență maximă la volan! Iar dacă întâmpinați o dificultate apelați la numărul unic 112!

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise