(video) Pe bune, chiar şi în 2023? În Chişinău nu se cedează nici singurei locomotive care şi aşa este văzută rar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe lângă liniile de cale ferată din preajma Gării Feroviare, în Chişinău, în zona industrială a sectorului Ciocana mai există câteva care se folosesc, deşi mai rar. Câteodată, pe lângă Combinatul de Tutun, poate fi văzută cum trece o veche locomotivă.

Mulţi se uimesc când văd acest vehicul imăunător în faţa capotei lor infime şi îl filmează, căci nu se întâmplă să vezi una ca asta în fiecare zi. Alţii însă ignoră orice prevedere a RCR şi, precum în această situaţie, se înghesuie la centimetri de şine pentru ca nu cumva să aştepte câteva minute trecerea acestuia.

Fiţi buni şi spuneţi mulţumesc că nu se întâmplă să tragă cu viteza melcului 100-200 de vagoane…

VIDEO: t.me/cx_md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/