(video) Grăbeşte-te să pui mâna pe unul! ABT RS3-R va exista în doar 200 de exemplare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul german de tuning ABT Sportsline introduce o ediţie limitată şi exclusivă a noului Audi RS 3 Sportback – RS3-R! Până acum, de la debutul modelului, puterea i s-a putut mări până la maximum 460 de cai, însă odată cu noua ediţie ştacheta a fost ridicată mai sus!

Caracteristici cheie:

  • Pentru motor s-a aplicat un upgrade de performanţă ABT Power R, care include un intercooler nou de la ABT şi o unitate electronică de control custom. Sistemul de evacuare a gazelor de eşapament a primit două terminaţii duble din oţel inoxidabil negru mat, cu un diametru de 95 mm fiecare.
  • Rezultatul este o creştere de la 400 la 500 de CP, iar a cuplului de la 500 la 600 Nm. Cu noile forţe poate realiza 0-100 km/h în 3.3 secunde (-0.5 secunde).
  • O caracteristică deosebit de inovatoare a RS3-R este posibilitatea de a crește viteza maximă standard până la 300 km/h cu noua aplicație myABT pentru dispozitivele Apple și Android. Această opțiune poate fi rezervată gratuit. În plus, folosind aplicația, caracteristicile de performanță și, prin urmare, carisma vehiculului, pot fi adaptate propriilor nevoi în orice moment: spectrul variază de la ECO la SPORT sau la RACE. Utilizatorii obțin, de asemenea, informații despre datele de performanță ale vehiculului lor prin aplicaţie, precum: puterea apelată în prezent sau temperatura lichidului de răcire și a aerului de admisie.
  • În combinație cu performanța de condus uluitoare, nişte arcuri de suspensie ABT și bare stabilizatoare sport asigură o excelenţă în condusul prin curbe ascuţite.
  • Opțional, poate fi instalată o suspensie completă V3 reglabilă pe înălțime din oțel inoxidabil. Acesta din urmă este un adevărat punct culminant care facilitează mai mult decât un simplu interval de coborâre de 20-40 mm pe ambele punţi. Compresia şi reculul pot fi reglate separat.
  • Pe lângă cei 500 CP, maşina dispune evident şi de pachetul aero ABT. Este format aproape în întregime din carbon vizibil cu un finisaj lucios. La acestea se adaugă suplimente negre lucioase.
  • Jantele sunt de model ABT High Performance HR20, forjate de 20 de inchi, îmbrăcate în anvelope GOODYEAR Eagle F1 SuperSport R în 245/30 R20.
  • Ca model de ediție specială, ABT RS3-R oferă în mod natural și modificări ale interiorului. Pe lângă o serie de aplicaţii din fibră de carbon, au fost modificate scaunele frontale, s-au adăugat sigle ABT și RS3-R, o emblemă cu inscripția ABT RS3-R 1/200, pragurile inscripționate cu numărul exclusiv de unități, lumini de intrare integrate ABT cu sigla ABT, covorașe cu sigla RS3-R și un buton de oprire-pornire a motorului ABT.

Preţul cerut pentru transformarea maşinii îl puteţi afla mai jos.

Vezi şi:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/