(foto/update) Raionul Căuşeni: Şoferiţa din acest automobil a ajuns în comă la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3)


(update #2) Informațiile pulsmedia.md au fost eronate! Tânăra este în viaţă, însă în continuare într-o stare gravă.


(update #1) Pulsmedia.md susţine că şoferiţa s-a stins din viaţă astăzi pe patul de spital. Medicii au făcut tot ce au putut.

Tânără avea permisul obținut de curând, recent se căsătorise și absolvise facultatea.


(later edit) Potrivit Studio-L Căușeni, șoferița a fost transportată în stare gravă la spital cu mai multe traumatisme. Se afla în comă cerebrală de gradul 4 şi mai avea o fractură de bazin, fractură a coastelor pe stânga, plăgi multiple în regiunea capului și toracelui.


Încă un accident grav a avut loc în weekend în raionul Căuşeni. Duminică după amiază, la ora 16:20, a fost înregistrat în apropierea localității Opaci.

Polițiștii au stabilit că o tânără de 24 de ani, în timp ce conducea un Mitsubishi, nu a respectat prevederile RCR şi preliminar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, ieșind pe contrasens. Acolo s-a lovit frontal cu un camion DAF condus de un bărbat de 65 de ani. Ulterior automobilul Mitsubishi a fost proiectat într-un alt mijloc de transport marca Mercedes-Benz, condus de un bărbat de 37 de ani.

În urma coliziunilor, deşi maşina a fost făcută zob, șoferița a supraviețuit ca prin minune, fiind transportată la spitalul raional cu diverse traumatisme. Testați alcoolscopic fiind, cei doi şoferi nu s-au dovedit a fi în stare de ebrietate.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Căuşeni, Mariana Didenco.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise