“Se face și leasing dacă doriți”. Se vinde un Lexus cu parcurs diferit pe bord şi în anunţ

În atenţia noastră a ajuns anunţul de vânzare a unui Lexus RX produs în anul 2003, după ce un urmăritor al paginii noastre la fel s-a minunat de el. Maşina se vinde într-o parcare din Chişinău, fiind într-o stare bună conform informaţiilor, iar pentru o mai mare atractivitate “se face și leasing dacă doriți, cu 0% prima rată”. Doar că există o problemă.

E dificil de înţeles dacă datele anunţului corespunde cu realitatea. Maşina, pe vremuri fiind una de talie premium, dar în timp ajunsă pusă pe gaz, are pe bord un parcurs semnificativ mai mare decât cel specificat în anunţ. Diferenţa este de aproape 110.000 de km şi refuzăm să credem că autorul anunţului a comis o eroare.

Anunţul a fost plasat ieri şi după câteva ore bune de apariţie publică nu a avut parte de vreo descriere actualizată. Îi recomandăm dar vânzătorului să indice datele corecte, iar celor care caută un automobil rulat să fie atenţi la micile detalii, inclusiv de acest gen, care pot da de gol foarte uşor starea reală a maşinii.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

https://autoblog.md/putem-avea-incredere-in-piata-de-masini-second-hand-ce-automobile-au-cel-mai-des-kilometrajul-dat-inapoi/
https://autoblog.md/foto-145000-in-loc-de-248000-km-si-asta-nu-e-tot-problemele-unui-golf-vi-verificat-de-auto-inspect/
https://autoblog.md/foto-aceeasi-masina-doua-anunturi-diferite-cum-se-descrie-in-fiecare-caz-un-mitsubishi-outlander-si-o-toyota-corolla/

Cmentariile sunt închise