(video) Accident rutier pe Transfăgărășan. O mașină a ieșit de pe drum și s-a prăbușit de la o înălțime de 40 de metri

0

O mașină în care se aflau patru tineri s-a prăbușit, pe Transfăgărășan, de la o înălțime de 40 de metri, de pe un tronson pe altul al drumului, într-o curbă, după ce s-a rostogolit de câteva ori. Din fericire tinerii au scăpat cu răni ușoare și au ieșit singuri din autoturism, scrie Digi24.

Salvamontiștii din Argeș au intervenit, duminică, la un accident pe Transfăgărășan, produs la km 115, într-o curbă „ac de păr”, unde o mașină în care se aflau patru tineri a ieșit de pe drum și s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ 40 de metri, de pe un tronson pe altul. Accidentul a fost observat și anunțat la 112 de către un participant la trafic.

„În mașină se aflau patru tineri cu vârste între 23 și 25 de ani, din Teleorman, care coborau dinspre Bâlea spre Curtea de Argeș, iar la km 115 unde este o curbă în ac de păr, probabil din cauza neadaptării vitezei la drumul care este și un pic înghețat, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a prăbușit până pe celălalt tronson al Transfăgărășanului. S-au răsturnat de câteva ori, nu au fost răniți grav, au ieșit singuri din mașină”, a spus Cristian Toma de la Salvamont Argeș.

Tinerii au fost preluați de ambulanța SMURD de la Baza Salvamont Argeș și de două ambulanțe venite de la Curtea de Argeș și au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Anterior autorităţile au declarat că se circulă în condiţii de iarnă şi nu recomandă şoferilor să abordeze traseul dacă nu au maşinile echipate corespunzător: (video) Vine iarna mai devreme în acest an? Pe Transfăgărăşan s-a așternut primul strat de zăpadă

Vezi şi: (video) Exclusiv: AutoBlog.MD a surprins pe Transfăgărăşan momentul când BMW-ul era scos din prăpastie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata