(video) Imagini considerate rare! Un șofer de BMW i-a dat lecție unui șofer de Mercedes-Benz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu timpul, în societatea noastră s-a format impresia generalistă că anume conducătorii de mașini marca BMW sunt cei mai periculoși și nedisciplinați în trafic. Și această impresie s-a format ca urmare a numeroaselor accidente în care au fost implicate astfel de automobile, dar și nenumărate încălcări rutiere care au devenit și subiecte de știri.

Însă adevărul este că de departe nu toți șoferii de BMW sunt așa și nici marca auto nu e vinovată cu nimic! Și iată un exemplu proaspăt! Priveliștile de mai jos, considerate rare de internauți, demonstrează că există și șoferi de BMW care îi pot pune la punct pe alții. Pe strada Petricani din Chișinău, un bărbat care conducea un sedan Seria 3 nu i-a permis colegului dintr-un Mercedes-Benz S-Class să fie mai șmecher decât alții.

Și s-a ținut de principiul său până la capăt! Imediat după ”confruntarea” cu șoferul Mercedes-ului, i-a apărut în față un altul care a dorit să procedeze la fel. Dar și pe acesta l-a pus la respect.

Să fi învățat cei doi contravenienți măcar vreo lecție astăzi?…

VIDEO: Anonim/Lista AutoHam Moldova, t.me/automobil_md

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise