(video) A primit o lecție? Cum un iubitor de viteză a rămas fără maşină la intrarea în Durleşti

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După mai multe încălcări ale regulilor de circulaţie şi câteva întâlniri cu echipaje de poliţie, doar un accident l-a putut opri din teribilism. Însă întrebarea este până când? Până va folosi un alt automobil pentru distracțiile sale periculoase?

Protagonistul despre care vorbim este un tânăr din capitală, anterior văzut la volanul unei Honda Civic de culoare galbenă, maşină care nu are cum să nu fie observată în trafic. Acesta a fost implicat într-un accident rutier chiar la intrarea în oraşul Durleşti în ziua de sâmbătă, iar o cameră de bord a surprins momentul producerii acestuia.

Deşi rula pe drumul cu prioritate, viteza dezvoltată a fost prea mare pentru a putea evita impactul sau pentru a ocoli în cele din urmă maşina a cărui conducător a crezut că va reuşi să-şi ducă manevra până la capăt.

VIDEO: facebook.com/DENISMIMNO
VIDEO: facebook.com/serg.serj.102

Cu doar câteva zile mai devreme, joi, în spaţiul online au apărut imagini filmate de un pasager din acelaşi automobil, care au surprins cât de periculos şi cu ce viteză rulase pe viaduct tânărul şofer. Ulterior şi acesta din urmă le-a distribuit în Instagram Stories.

Conform datelor poliţiei, accidentul a fost înregistrat printr-un apel la 112 abia la ora 12:26. La faţa locului s-a stabilit că VW-ul era condus de un bărbat de 62 de ani, iar Honda de un tânăr de 22 de ani. Cel mai în vârstă a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele și care dintre șoferi se face vinovat. UPDATE/ Mai mult, conform unui comentariu lăsat de un cititor sub acest articol, maşina galbenă chiar ar fi fost sechestrată!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/