(foto) Mitsubishi readuce modelul COLT pe piaţă, dar nu înainte de noul ASX

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Anunţuri importante de la Mitsubishi: modelul COLT revine pe piaţă, însă nu înainte de lansarea noii generaţii ASX! Ambele automobile vor fi disponibile inclusiv în Europa şi iată-le primele imagini teaser!

Ce aflăm la moment despre noul ASX:

Mitsubishi va lansa noul ASX, în segmentul SUV-urilor mici din Europa, în primăvara anului 2023. Noua generație ASX va înlocui modelul actual, care a fost unul dintre primele SUV-uri lansate în segmentul compact SUV și a devenit unul dintre cele mai de succes modele Mitsubishi din ultimii ani, vânzările cumulând aproape 380.000 de unități de la momentul introducerii sale în anul 2010.

Concurând în competitivul segment al SUV-urilor compacte, noua generație ASX va oferi un pachet complet de echipamente, inclusiv cea mai recentă tehnologie și o gamă completă de grupuri motopropulsoare, inclusiv Plug-in Hybrid (PHEV) și Hybrid (HEV), devenind astfel al treilea SUV Plug-in Hybrid Mitsubishi după Outlander PHEV și Eclipse Cross PHEV.

Noul ASX se va baza pe platforma comuna CMF-B dezvoltată de Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și va fi fabricat la uzina Renault Valladolid din Spania. Cu alte cuvinte va fi frate cu actualele Renault Capture şi Nissan Juke.

Ce aflăm la moment despre noul COLT:

Mitsubishi Motors Europe anunță astăzi revenirea în segmentul B european după aproape 10 ani de pauză, cu noua generație COLT, sub forma unui hatchback cu cinci uşi, care va fi disponibilă începând cu toamna anului 2023. Reintroducerea denumirii COLT în Europa se întâmplă la 60 de ani de la apariția primului model care o purtase.

Pentru a concura alături de Space Star, noul ASX și Eclipse Cross PHEV, noul COLT va crește semnificativ acoperirea pieței Mitsubishi Motors în principalele segmente europene. Din 2023, noua gamă de autoturisme, va fi alcătuită astfel din hatchback-uri și SUV-uri care vor dispune inclusiv de sisteme de propulsie electrificate.

Apărută pentru prima dată în 1962, denumirea COLT are o moștenire bogată, care a marcat numeroase generații de modele, în principal compacte, de pe tot globul, devenind unul dintre cele mai cunoscute modele Mitsubishi. Cea mai recentă generație, care a fost fabricată și în Europa, a fost vândută în peste 400.000 de unități (doar în Europa) între anii 2004 și 2014.

Noul COLT va oferi un pachet complet de echipamente, inclusiv cea mai recentă tehnologie, o gamă completă de sisteme de propulsie și va fi fabricat la uzina Renault din Bursa, Turcia. La fel ca noua generație ASX, COLT se va baza pe platforma CMF-B, dezvoltată de Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi.

Ruda-i cea mai apropiată va fi actualul Clio, reieşind din portierele posterioare cu mânere sus, lângă geamuri şi montanții posteriori.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/