(video) Chișinău: Un șofer a încercat să-i dea altuia o lecție, dar însuși a fost la un pas de accident

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru cei care poate nu știau asta până acum, afirmăm: da, în Chișinău este și devine tot mai periculos de condus! Pe măsură ce numărul de autovehicule crește, se mărește și numărul conducătorilor auto care se deplasează așa cum le place, după cum probabil au și învățat, dacă pe bune au fost la ore.

Astfel fiind spuse, oricine încearcă cu forțele proprii să dea lecții unor astfel de șoferi, s-ar putea pomeni singuri în situații periculoase și ar putea comite fără să vrea un accident. Priviți în imagini la câți milimetri a fost posesorul camerei de bord de colțul microbuzului care-i ceda trecerea în sensul giratoriu.

Concluzia ar fi simplă: Nu merită de pus la punct pe cineva care nu știe RCR. Prin punerea la punct nu înveți acea persoană regulile și nici nu îi vei schimba stilul de condus dacă aceasta însăși nu dorește asta. Pentru acest lucru există instituții cu angajați speciali cărora cetățenii le formează salariile, angajați care au puterea să-i facă pietoni și să-i trimită din nou la școala auto.

VIDEO: facebook.com/jenea.leadskii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise