(foto) Prior Design a pregătit un interesant widebody aerokit pentru Dacia Duster

Atelierul german de tuning Prior Design, cunoscut pentru modificarea mașinilor Audi, Lamborghini, Porsche, McLaren și a altor mărci premium, a prezentat un kit de caroserie pentru a doua generație Dacia Duster! Conceptul acestui proiect a fost conceput încă acum un an, dar abia acum este gata pentru a fi montat pe fizic pe maşină.

Pachetul aerodinamic costă 2.999 euro, dar în viitor componentele sale vor fi disponibile separat.

Versiunea de bază a kitului include o bară de protecție frontală cu prize de aer mai mari și un splitter agresiv, extensii ale arcurilor roților, praguri laterale și o nouă bară de protecție posterioară cu un difuzor proeminent. Anume acest set costă 2.999 de euro.

Un spoiler montat pe hayon la nivel superior costă separat alţi 299 de euro.

Maşina din imagini mai dispune de două terminaţii de eşapament, discuri de frână mai mari, o gardă la sol micşorată datorită modificărilor la suspensie, noi jante Rotiform şi o cuşcă de protecţie în habitaclu. Evident că toate acestea contribuie la aspectul final al SUV-ului, însă nu se anunţă nimic deocamdată despre disponibilitatea lor.

La fel ca alte kituri de caroserie pe care le face Prior Design, acesta este realizat dintr-un amestec de fibră de sticlă și Dura-Flex. Materialul rezultat este caracterizat de o structură de suprafață excelentă, oferă o flexibilitate suficientă, cu stabilitate ridicată în același timp și mai permite vopsirea uşoară dacă se doreşte. În plus, datorită preciziei ridicate de montare, asamblarea este simplă și, prin urmare, rentabilă.

Kitul este compatibil cu toate modelele Duster lansate din 2018 şi până în prezent.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/