(foto) Peugeot şi-a actualizat simultan toate LCV-urile electrice

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Peugeot intră în istorie prin actualizarea simultană a întregii sale game de vehicule comerciale ușoare! Mai eficiente și mai performante ca niciodată, noile modele E-PARTNER, E-EXPERT și E-BOXER fac parte din strategia de electrificare completă a gamei Peugeot.

Creșterea numărului de zone cu emisii reduse, o distanță medie parcursă de mai puțin de 200 km pe zi, costuri de exploatare reduse, confort la volan: pentru profesioniști, trecerea la vehicule 100% electrice devine o alegere evidentă. Noua gamă de vehicule utilitare ușoare Peugeot 100% electrice este mai eficientă, fără compromisuri în ceea ce privește performanțele.

Iar pentru ca afacerile să se desfășoare mai ușor, Peugeot oferă o gamă completă de contracte de întreținere și servicii pentru o perioadă de până la 8 ani și 200.000 km.

NOUL Peugeot E-PARTNER:

Peugeot E-PARTNER este un jucător important pe piața vehiculelor comerciale 100% electrice, pentru care se estimează că va reprezenta o treime din segmentul european al vehiculelor comerciale până în 2025.

 • Are o parte frontală actualizată în totalitate: grilă nouă a radiatorului cu emblema Peugeot, design modernizat al barei de protecție, faruri noi cu semnătura luminoasă emblematică alcătuită din 3 gheare. Noile jante completează pachetul de design, alături de capacele roților cu noua siglă Peugeot. Sunt disponibile următoarele culori: Artense Grey, Kaolin White, Perla Nera Black și Kiama Blue.
 • Compartimentul pentru pasageri dispune de o nouă planșă de bord care oferă ergonomie și finisaje de calitate mai bună. Peugeot i-Cockpit dispune de un nou ecran tactil de înaltă definiție de 10 inchi în secțiunea centrală superioară. Volanul include acum și comenzi pentru controlul sistemului audio, al vitezei de croazieră și padele pentru nivelurile de frânare regenerativă. Și, în cele din urmă, scaunele sunt îmbrăcate cu o tapițerie nouă, rezistentă și mult mai elegantă.
 • Este echipat cu tehnologie, confort și elemente de siguranță destinate de obicei vehiculelor de pasageri:
  • Dispune de un panou de instrumente cu ecran color de 10 inchi, 100% digital, cu afișare optimizată și personalizabilă a informațiilor esențiale.
  • Este dotat standard cu un ecran tactil HD central de 10 inchi, care controlează sistemul audio și navigația conectată TOM TOM 3D. Altă funcție pentru confort este asistentul vocal OK Peugeot care îți permite să controlezi principalele funcții în limbaj natural. Această interfață facilitează controlul celei mai recente generații de sisteme de infotainment Peugeot i-Connect și Peugeot i-Connect Advanced.
  • O conexiune wireless la Apple CarPlay și Android Auto face posibilă preluarea conținutului smartphone-ului pe ecranul central.
  • Încărcătorul wireless pentru smartphone este amplasat pe consola centrală. Un sistem practic pentru profesioniștii care urcă și coboară din autovehicul de multe ori pe zi, cu telefonul în mână. Dispune, de asemenea, de două porturi USB.
  • O vizualizare perfectă a împrejurimilor autovehiculului prin intermediul sistemului Dynamic Surround View. Este echipat cu două camere video: una deasupra ușilor din spate și cealaltă sub oglinda laterală de pe partea pasagerului. Această caracteristică unică permite sistemului Dynamic Surround View să ofere șoferului o vizualizare digitală perfectă a părții din spate a autovehiculului, precum și a zonei înconjurătoare de pe partea pasagerului, care altfel ar fi dificil de observat dintr-un autovehicul care are caroserie integrală din tablă.
  • Gamă completă de sisteme pentru asistarea la conducere: avertizare atenţie șofer, citirea semnelor rutiere, asistare pentru menținerea benzii de rulare, frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor și bicicliștilor, limitator de viteză. E-PARTNER dispune, de asemenea, de 17 sisteme de asistare pentru şofer, care au fost actualizate pe acest model nou cu sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră.
  • Asistare la rulare de nivel 2 – o combinație între sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție de oprire și pornire și asistarea pentru menținerea benzii de rulare.
 • Peugeot E-PARTNER şi sistemul său de propulsie 100% electric oferă o putere maximă de 100 kW (136 CP) și un cuplu maxim de 270 Nm, combinate cu o baterie de 50 kWh (capacitate utilă).
  • Trei moduri de rulare sunt disponibile în permanență: Eco pentru autonomie maximă, Power pentru performanțe maxime în condiții de sarcină maximă și Normal.
  • Echipele noastre au lucrat, de asemenea, la eficiența generală a autovehiculului pentru ca acesta să ofere următoarele cifre de performanță – viteză maximă 130 km/h, 0-100 km/h în 11.2 secunde – îmbunătățind în același timp autonomia, care este acum de până la 330 km (ciclul combinat WLTP în curs de certificare).
  • Pentru optimizarea autonomiei, noul E-PARTNER dispune de un sistem de frânare regenerativă care poate fi activat pe trei niveluri diferite, cu ajutorul padelelor situate în spatele volanului.
  • Încă o noutate este pompa de căldură care îmbunătățește confortul pasagerilor, contribuind în același timp la eficiența și, prin urmare, la autonomie.
  • Cu un încărcător integrat de 7.4 kW (0-100% în 7.5 ore) și, opțional, un încărcător trifazat de 11 kW (5 ore), permite o încărcare eficientă, indiferent de infrastructura disponibilă. Încărcarea rapidă la curent continuu oferă 100 kW (0-80% în 30 de minute).
 • Ca să răspundă cerințelor tuturor profesioniștilor, noul Peugeot E-PARTNER este disponibil în două dimensiuni: Standard Van 4.40 m – compartiment pasageri standard (până la 3 locuri) sau Long Van 4.75 m – compartiment pasageri standard sau extins (până la 5 locuri). Sarcina utilă de 780 kg și capacitatea de tractare de 750 kg reprezintă valori de referință în segment.
 • În plus față de noul E-PARTNER, Peugeot oferă o gamă extinsă de variante de modele PARTNER echipate cu motoare pe benzină PureTech de 110 CP sau cu motoare diesel BlueHDi de 100 CP ori 130 CP. Acestea din urmă pot fi combinate cu o transmisie automată cu 8 trepte.
  • Noul Peugeot PARTNER cu motor termic beneficiază de aceleași optimizări ca noul E-PARTNER, atât în ceea ce privește designul și echipamentele, cât și în ceea ce privește gama de caroserii și lungimi.

NOUL Peugeot E-EXPERT:

 • Partea frontală a noului E-EXPERT adoptă noul design al gamei Peugeot, cu o grilă redesenată, purtând în centru noua siglă a mărcii, faruri noi full LED care încorporează semnătura luminoasă Peugeot și o bară frontală optimizată pentru protecție și aerodinamică. Jantele au o culoare nouă și în centru apare noua siglă Peugeot. Sunt disponibile următoarele culori: Artense Grey, Titanium Grey, Kaolin White şi Perla Nera Black.
 • Poziția de conducere din noul E-EXPERT a fost regândită în detaliu pentru un plus de confort, ergonomie și funcționalitate. Panoul de bord și volanul au fost reproiectate. Panoul de instrumente digitale și ecranul tactil central mare oferă o interfață plăcută și eficientă între om și vehicul. Există mai multe compartimente de depozitare de dimensiuni mai mari, în special în partea superioară a panoului de bord și pe consola centrală. Designul ingenios al suporturilor pentru sticle de la capetele planșei de bord permite susținerea unui smartphone în poziție verticală.
 • Noile echipamente de pe Peugeot E-EXPERT îmbunătățesc confortul și siguranța cotidiană a profesioniștilor:
  • Panoul de instrumente cu ecran color de 10 inchi, 100% digital, este standard pe toate versiunile noi E-EXPERT, oferind afişare optimizată și personalizabilă a informațiilor esențiale.
  • Ecran tactil central de dimensiuni mari. Noul E-EXPERT este echipat standard cu un ecran tactil HD central de 10 inchi, care controlează sistemul audio și navigația conectată TOM TOM 3D. O altă caracteristică de confort este asistentul vocal OK Peugeot, care îți permite să controlezi principalele funcții în limbaj natural.
  • Conexiunea wireless la Apple CarPlay și Android Auto face posibilă preluarea conținutului smartphone-ului pe ecranul central. 
  • Încărcătorul wireless pentru smartphone este amplasat pe consola centrală. Un sistem practic pentru profesioniștii care urcă și coboară din vehicul de multe ori pe zi, cu telefonul în mână.
  • O vizualizare perfectă a împrejurimilor vehiculului prin intermediul sistemului Dynamic Surround View. Noul E-EXPERT este echipat cu două camere video: una deasupra ușilor din spate și cealaltă sub oglinda laterală de pe partea pasagerului. Această caracteristică unică permite sistemului Dynamic Surround View să ofere șoferului o vizualizare digitală perfectă a părții din spate a autovehiculului, precum și a zonei înconjurătoare de pe partea pasagerului, care altfel ar fi dificil de observat dintr-un autovehicul care are caroserie integrală din tablă.
  • Sisteme noi pentru asistarea la rulare: avertizare atenţie șofer, limitarea vitezei, asistare pentru menținerea benzii de rulare, frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor și bicicliștilor, control adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție oprire şi pornire, Assist Descend Control (control coborâre pantă) asistat de Grip Control (control aderenţă).
  • Asistare la rulare de nivel 2 – o combinație între sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție de oprire și pornire și asistarea pentru menținerea benzii de rulare.
 • Este propulsat de un motor electric cu o putere de 100 kW (136 CP) și un cuplu maxim de 260 Nm. Acest lucru asigură performanțe optime încă de la pornire, până la o viteză maximă de 130 km/h.
  • Există trei moduri de rulare: Eco pentru maximizarea autonomiei, Power pentru performanțe maxime în condiții de sarcină maximă și Normal.
  • Cu baterie de 50 kWh oferă o autonomie de până la 224 km (ciclul combinat WLTP în curs de omologare). De asemenea, este deosebit de adaptat și potrivit pentru restricțiile utilizării zilnice în oraș și este disponibil în variantele de șasiu Standard și Long.
  • E-EXPERT cu baterie de 75 kWh oferă acum o autonomie de până la 350 km (ciclul mixt WLTP în curs de omologare), devenind astfel incredibil de versatil indiferent de șasiu.
  • Pentru optimizarea autonomiei, noul E-EXPERT este echipat cu un sistem de frânare regenerativă care poate fi activat pe trei niveluri diferite de regenerare, cu ajutorul padelelor situate în spatele volanului.
  • Cu un încărcător integrat de 7.4 kW (6.4/11.2 ore) și, opțional, cu un încărcător trifazat de 11 kW (4.5/7.3 ore), poate fi încărcat eficient, indiferent de infrastructura disponibilă, cu un încărcător rapid de 100 kW DC (0-80% în 38/45 minute).
 • Noul Peugeot E-EXPERT este disponibil în mai multe versiuni: Standard de 4.98 m sau Long de 5.33 m și o serie de declinări ale acestor variante.
  • Versiunea cu hidrogen a noului E-EXPERT va putea acum să atingă o autonomie de până la 460 km (ciclul WLTP este în curs de certificare). Aceasta este concepută în jurul unei soluții „electrice cu pile de combustie cu hidrogen plug-in de putere medie“, care combină avantajele hidrogenului, ale tehnologiei bateriilor și ale tracțiunii electrice.
  • În plus, Peugeot oferă o gamă largă de versiuni EXPERT echipate cu motoare BlueHDi de 120 CP sau 145 CP, combinate cu transmisie manuală cu 6 trepte, și BlueHDi 180 CP cu transmisie automată cu 8 trepte. Aceasta din urmă este, de asemenea, disponibilă pe motorul BlueHDi 145 CP.
  • Indiferent de motorizare, noul Peugeot EXPERT beneficiază de aceleași optimizări ca noul E-EXPERT, atât în materie de design și echipamente, cât și de aceeași gamă de șasiuri și versiuni de lungime.
  • Are un volum util de până la 6.6 m³, o sarcină utilă de 1.263 kg și o capacitate de tractare de 1.000 kg. Raza de întoarcere constituie 12.4 metri (versiunea Standard), iar înălțimea de numai 1.90 m îi permite să intre în orice parcare.

NOUL Peugeot E-BOXER:

 • Şi noul Peugeot E-BOXER a suferit modificări. Mai exact, în ceea ce privește designul exterior, pentru consolidarea structurii robuste și atrăgătoare, optimizându-se în același timp eficiența aerodinamică: bara de protecție frontală, oglinzi laterale redesenate și o nouă grilă în culoarea caroseriei care încorporează lamele controlate automat pentru reglarea fluxului de aer. Dispune de faruri full LED și de lumini spate redesenate. Și, la fel ca restul gamei Peugeot, etalează noua siglă a mărcii.
 • Interiorul a fost revizuit în profunzime, cu un nou design aplicat volanului, panoului de instrumente, planșei de bord, tapiţeriei scaunelor și panourilor portierelor.
 • Noul Peugeot E-BOXER se mândrește cu cea mai extinsă gamă de echipamente din segmentul său:
  • Frână de parcare electrică: activare mai rapidă și mai comodă, prin intermediul unei comenzi de pe panoul de bord.
  • Servodirecţie asistată electric: adaptează automat nivelul de asistare la viteza autovehiculului, pentru o călătorie mai plăcută la viteze mari și mai mult confort la manevrele efectuate la viteze mici.
  • Sistem de acces fără cheie care permite șoferului să deschidă, să închidă și să pornească autovehiculul fără să scoată cheia din buzunar. Acest lucru este deosebit de practic pentru șoferii care operează livrări și care fac multe opriri în timpul zilei.
  • Panou de instrumente complet digital de 7 inchi, pentru personalizarea integrală a ecranului de informații, care include o hartă 3D a sistemului de navigație.
  • Dispune de un sistem de infotainment cuprinzător, gestionat prin intermediul unui ecran tactil central de 10 inchi, care include navigația conectată TOM TOM 3D și suportă conexiune wireless la Apple CarPlay și Android Auto. Asistentul vocal vă permite să controlați principalele funcții în limbaj natural pentru ca utilizarea să fie și mai simplă.
  • Încărcătorul wireless pentru smartphone este amplasat în centrul planșei de bord, la îndemâna șoferului și a pasagerului. Un sistem practic pentru profesioniștii care urcă și coboară din vehicul de multe ori pe zi, cu telefonul în mână. În plus, E-BOXER vine acum cu un port USB-A și unul USB-C.
  • Noi sisteme de asistare la rulare: avertizare atenţie șofer, citirea semnelor de circulație, asistență pentru menținerea benzii de rulare, frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor, limitator de viteză inteligent.
  • Asistare la rulare de nivel 2 – o combinație între sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție de oprire și pornire, asistarea pentru menținerea centrului benzii de rulare și un asistent pentru traficul aglomerat. De exemplu, în trafic aglomerat, la deplasarea cu viteză redusă, sistemul controlează direcția, frânarea și accelerația (cu toate acestea, șoferul trebuie să țină mâinile pe volan).
 • Noul Peugeot E-BOXER are, de asemenea, componente electrice complet noi, de la motor până la baterie. Unitatea de propulsie electrică dezvoltă acum 200 kW/270 CP, iar cuplul a crescut, de asemenea, în mod dramatic, ajungând la 400 Nm pentru o plăcere de condus excelentă.
  • La noul E-BOXER, bateria are o capacitate de 110 kWh, asigurând o autonomie considerabilă de până la 430 km (ciclul urban WLTP în curs de omologare). Viteza maximă este de 130 km/h.
  • Noul Peugeot E-BOXER dispune de trei moduri de rulare care pot fi selectate de pe panoul de instrumente pentru optimizarea performanțelor și autonomiei vehiculului, în funcție de situație: NORMAL pentru utilizare polivalentă (putere limitată la 160 kW), ECO pentru autonomie optimă (putere limitată la 120 kW) sau POWER pentru performanțe maxime (putere totală de 200 kW). Padelele din spatele volanului pot fi utilizate pentru activarea celor 4 niveluri de decelerare regenerativă.
  • Este echipat cu un încărcător integrat trifazat de 11 kW (0-100% în 11:45 ore) și oferă performanțe de reîncărcare adaptate pentru toate aplicațiile și infrastructurile, în timp ce încărcătorul DC de la bord este capabil să atingă 150 kW (0-80% în 55 minute).
 • E-BOXER este disponibil în mai multe versiuni. Bazate pe două ampatamente (3.45 m și 4.04 m), vehiculele utilitare sunt disponibile în două lungimi (L2 și L4) pentru un total de patru configurații care oferă între 13 și 17 m³. Pentru a servi drept bază pentru conversii specifice, E-BOXER cu un ampatament de 4.04 m este disponibil și cu șasiu L3 sau L4 cu cabină simplă și L3 sau L4 cu cabină dublă. Sarcina utilă este de până la 1.500 kg.
 • În plus față de noul E-BOXER, Peugeot oferă, de asemenea, o gamă largă de modele BOXER echipate cu motorul 2.2 BlueHDi cu trei niveluri de putere – 120 CP, 140 CP și 180 CP – combinat cu o transmisie manuală cu 6 trepte. O transmisie automată cu 8 trepte complet nouă, este disponibilă pentru motoarele de 140 CP și 180 CP.
 • Noua versiune Peugeot BOXER cu motor termic dispune de aceleași optimizări ca noul E-BOXER, atât în ceea ce privește designul, cât și echipamentele, precum și o gamă de versiuni de configuraţii (inclusiv pentru carosieri) și lungimi extinse pentru adaptarea la diferite utilizări.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

slot gacor slot777 horas88 laris4d slot777 slot gacor toto togel https://bcyogyakarta.beacukai.go.id/slot-gacor/ slot online slot thailand horas88 https://rstugurejo.jatengprov.go.id/products/boluibocabo/ https://https://rstugurejo.jatengprov.go.id/products/server-thailand/ https://rstugurejo.jatengprov.go.id/products/server-luar-negeri/ https://rstugurejo.jatengprov.go.id/products/toto-macau/