(video) Prior Design a găsit cum să facă bani pe seama celor care au dubii în privința grilei noilor modele BMW

Atelierul german de tuning Prior Design se pregătește să fixeze cel mai controversat, din punct de vedere al unor fani, element estetic al noilor BMW M3 Sedan, M4 Coupe şi în genere al întregii Seria 4 – grila de radiator. Împreună cu asta se anunţă şi dezvoltarea unui kit exterior aerodinamic pentru modelele sport prezentate acum câteva săptămâni.

Germanii au publicat un filmuleţ în care au demonstrat în mod clar diferențele dintre designul din fabrică și propria viziune a stilului unui BMW M3/M4. Prior Design pretinde că a primit deja primele comenzi pentru coupeuri modificate.

Judecând după schițele de design, stiliștii intenționează să păstreze doar acea parte a grilei radiatorului care este la nivelul farurilor și să-i dea o formă mai bine cunoscută. În același timp, unele variante propuse se aseamănă cu designul grilei sau chiar este aceea pe care BMW însăși o oferă pentru modele de producție individuale, de exemplu pe Seria 8 sau Seria 3.

Opțiunile pentru proiectarea barei de protecție frontale sunt, de asemenea, luate mai multe în calcul, dar toate acestea diferă prin linii mai agresive și prize de aer mărite în dimensiuni. În plus, Prior Design intenționează să producă un bodykit la scară largă, care va include aripi alternative cu arcade de roți extinse, ceea ce va face maşina să arate mult mai lat, dar şi mai lipită de pământ în combinaţie cu o gardă la sol redusă.

Grila radiatorului cu “nări” uriașe, care completează toate mașinile BMW moderne, a fost criticată în mod repetat în comunitatea auto. În același timp, bavarezii înșiși nu vor renunța la o astfel de decizie cu privire la produsele lor. Compania a subliniat în mod repetat că “nările” poartă nu numai funcție estetică, ci sunt concepute pentru a hrăni cu aer suplimentar motoarele puternice.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-designerul-vaz-2110-a-criticat-grila-noilor-modele-bmw-bavarezii-s-ar-fi-inspirat-din-greseala-sa/
https://autoblog.md/video-cat-de-mare-este-grila-de-radiator-a-noului-bmw-x7-comparativ-cu-cea-a-unui-clasic-e30/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/