(video) Imagini care au revoltat comunitatea! O situaţie de pe bd. Dacia pune la îndoială că un şofer ştie ce este RCR

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu sunt multe cuvinte pentru a descrie această situaţie. Imaginile disponibile spun totul, iar internauții au comentat destul. Întrebările principale rămân:

  • Dacă stă prost cu vederea, cum a reuşit să treacă de comisia medicală şi într-un final să obţină un permis de conducere?
  • Cum îl va schimba eventuala penalizare (de regulă se dă una “moale”)?
  • Cu ce impresii a rămas nu doar copilul, ci şi alţi pietoni din jur? Se mai simt în siguranţă pe o simplă bucată de trotuar?

Cu câteva minute înainte de publicarea acestui articol, Poliţia a comunicat că şoferul în cauză a fost identificat și sancționat, însă nu se spune în baza cărui articol din Codul Contravențional şi ce amendă a primit. Mașina era condusă de un bărbat de 41 de ani, locuitor al capitalei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/