(video) Aston Martin DBX707 – noua maşină medicală pentru Formula 1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul sezon competițional de Formula 1 începe chiar din acest weekend, cu Marele Premiu din Bahrain! Apropo, conform rezultatelor sondajelor noastre, la care mai puteţi participa, cei mai mulţi urmăritori vor ţine pumnii echipei Mercedes-AMG, iar pilotul care merită să câştige campionatul este Lewis Hamilton.

Dar până începe prima etapă, cei de la Aston Martin au să facă un anunţ. Maşina medicală furnizată de constructorul britanic, un DBX standard, este înlocuită cu modelul de top DBX707. Astfel, maşina medicală va fi mai puternică decât safety car-ul pe bază de Vantage.

Responsabil de sarcina vitală de a transporta medicii la locul unui incident, mașina medicală DBX anterioară și-a văzut partea de acțiune în ultimele două sezoane de Mari Premii, iar acum DBX707 este gata să-și ia locul natural pe cele mai mari circuite din lume.

Punând pe asfalt 707 CP şi 900 Nm de cuplu, poate realiza 0-100 km/h în 3.3 secunde. Astfel, acum va putea să-i ducă pe medici acolo unde sunt necesari mai repede decât înainte.

Furnizarea mașinilor oficiale în Formula 1 a susținut dezvoltarea produsului Aston Martin. Datele colectate de la exemplarele DBX, fiind conduse de un șofer profesionist în jurul circuitelor Grand Prix, i-a ajutat pe experți companiei în dinamica vehiculelor să împingă granițele în timp ce dezvoltau DBX707 pentru producţia de serie.

Una dintre actualizările cheie este introducerea unei noi transmisii cu ambreiaj umed, oferind schimbări de viteză vizibil mai rapide și o capacitate îmbunătățită de lansare, cunoscută sub denumirea “Race Start”. De asemenea, cheie pentru senzația dinamică a mașinii sunt anvelopele Pirelli P Zero dezvoltate special, care subliniază acreditările centrate pe șofer.

DBX707 este complet adaptat și echipat pentru rolul său de mașină medicală oficială FIA. Echipamentele esențiale necesare, cum ar fi stingătoarele, pungile medicale și un defibrilator, au toate locul său în DBX707.

Mașina este echipată cu scaune de curse aprobate de FIA, fiecare cu centuri cu prinderi în șase puncte, deoarece va fi condusă până la limitele de pe pistă. Pasagerii vor avea acces la comunicațiile de la Race Control și vor putea vedea nu numai sistemul FIA Marshalling, ci și date biometrice ai piloţilor și imagini de televiziune în direct, ceea ce va permite evaluarea timpurie a oricărui incident.

Așa cum este practica standard, Aston Martin furnizează două mașini medicale pentru utilizarea FIA, una fiind de rezervă. De asemenea, există trei mașini de siguranță utilizate prin rotație, două fiind prezente la fiecare eveniment.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/