Un autoturism de model Toyota Prius, suspectat a fi clonat, a fost reținut în vama Albița

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incident curios la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa. La controlul de frontieră a fost descoperit şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de model Toyota Prius V, care figura în bazele de date germane ca fiind suspect de a fi clonat. Maşina înmatriculată în Republica Moldova era condusă de un moldovean de 30 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, poliţiştii de frontieră români au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, cu mențiunea suspiciune de clonă, semnalare introdusă de autoritățile din Germania încă în anul 2021.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la un prieten, acesta având, la rândul lui, o procură încheiată cu alt conațional. Bărbatul a menționat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de 55.000 de roni a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Un autoturism clonat înseamnă că are aceleaşi elemente de identificare cu un altul care se află în circulaţie şi în proprietatea unei alte persoane din altă ţară, de exemplu. Mai bine spus, clona a unei mașini este acel autovehicul care a fost modificat ca să aibă aceleași date de identificare ca cel original!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/