(foto) O altă parcare a devenit publică în centrul capitalei! Spaţiul eliberat era exploatat abuziv

Încă o parcare publică a fost eliberată în centrul Capitalei pentru toți locuitorii. Este vorba despre spaţiul din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 3, intersecţie cu strada Ismail, care anterior era abuziv exploatat de un agent economic, conform celor declarate de primarul general Ion Ceban.

“Recent, peste drum a fost demontat şi gardul care împrejmuia o altă parcare ilegală în str. Ismail 27, a cărei teren la fel a fost întors municipalității. Astfel, în zona respectivă, care este una foarte aglomerată, în cele două parcări este posibilă staționarea a circa 150 de mașini. Ne propunem amenajarea lor. Deocamdată au fost aduse în ordine și evacuate gardurile vechi de pe aceste terenuri”.

https://www.facebook.com/i.ceban.public/posts/844231069514103?cft[0]=AZUW8O61SgvsHfQrcMYf4Tv-dao-N0igXvhPcYCDeMvuZFYkoEk9s3Vv3lvYJCaC582yTunkr9hVmdzGgTBNQ5cawf2dqgNL4dbu1AYKqdPFr4S3LixBwOxxQROjzZIQfRo&tn=%2CO%2CP-R

Ceban a menționat că Primăria încearcă să identifice şi alte locaţii atât în centrul oraşului, dar şi în sectoare, unde vor mai fi amenajate locuri de parcare pentru automobile.

În prezent, alte două parcări sunt amenajate în preajma parcului La Izvor cu o capacitate de circa 400 de locuri, alături de una lângă parcul Dendrariu, alta lângă parcul Alunelul și încă una lângă parcul Sarmizegetusa.

Cmentariile sunt închise