(video) Multiple treceri la culoarea roşie a semaforului şi situaţii de accident. Doi “fraţi în încălcări” au fost surprinși pe străzile capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cititor ne-a trimis aceste imagini la adresa redacției, fiind şi el indignat de faptul că, vasăzică, există în traficul din capitală şi conducători auto care pot face, intenţionat sau nu, echipă în a încălca reguli de circulaţie rutieră!

Ok o abatere, poate se mai întâmplă (deşi nu trebuie), însă pentru atâtea efectuate consecutiv se merită o sancțiune usturătoare. De dorit cumulativ pentru fiecare în parte!

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 16 noiembrie 2021. La intersecția străzilor București cu Maria Cebotari, conducătorii automobilelor Ford și Nissan din imagini au depășit ceilalți participanți la traficul rutier pe contrasens, s-au oprit pe o zebră pentru a ceda trecerea altor maşini şi ulterior, la semnalul de interzicere a deplasării, au plecat din loc.

Ulterior la intersecția străzilor București cu Serghei Lazo din nou au ignorat culoarea roșie a semaforului. Au continuat să facă asta şi la intersecția străzilor București cu Alexei Șciusev. Acolo, cel puțin automobilul Ford a virat la dreapta, nu de pe prima sau a doua bandă de circulație, dar de pe contrasens!

Într-un final, cel de la volanul Nissan-ului a mai creat o situație de accident la intersecția străzilor Alexei Șciusev cu bd Ștefan cel Mare.

Pentru că nici de camerele de supraveghere nu se mai tem, nu este exclus că au procedat la fel (treceri la roşu şi deplasări pe contrasens) chiar şi înainte să ajungă în vizorul camerei de bord în cauză!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/