(foto) Noua Mazda MX-30 stă deja la încărcat în showroom-ul mărcii de la Chişinău

Noua Mazda MX-30, primul electromobil al companiei japoneze, a ajuns într-un final şi la Chişinău. Câteva exemplare îşi aşteaptă clienţii în showroom, iar până atunci au fost pregătite, dar şi puse la încărcat pentru a putea rula pe baza energiei din baterii.

Amintim că SUV-ul de oraș Mazda MX-30 poate fi comandat în Republica Moldova în două variante de echipare: GT şi GT Plus. Adițional, cei care doresc și mai mult confort și dotări superioare, pot opta pentru pachetele de personalizare Luxury Modern, Luxury Vintage, Luxury Modern Premium și Luxury Vintage Premium.

Mazda MX-30, ale cărei dimensiuni sunt foarte similare cu ale Mazda CX-30, include în premieră platforma de rulare e-Skyactiv de la Mazda care prezintă o baterie cu o capacitate de 35.5 kWh. Motorul electric alimentat de aceasta poate produce 143 CP și un cuplu maxim de 265 Nm. Astfel, modelul poate ajunge de la 0 la 100 de km/h în 9.7 secunde, viteza maximă fiind de 140 km/h.

Autonomia maximă conform standardului WLTP este de 200 km, ceea ce poate asigura necesarul de energie pentru mai multe zile, studiile arătând că un șofer european parcurge în medie aproximativ 50 km/zi.

Vezi aici detalii despre preţ:

https://autoblog.md/video-primul-electromobil-mazda-poate-fi-comandat-in-moldova-detalii-si-preturi/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/