(video) Situaţie virală în SUA: O broască ţestoasă a intrat cu viteză în parbrizul unui automobil

Un accident de circulație mai neobișnuit a avut loc în statul american Georgia de curând. O broască țestoasă a zburat în parbrizul unei mașini și a rămas blocată în bucata de sticlă groasă după ce a străpuns-o!

Potrivit informaţiilor din presa locală, rezidenta locală Latonya Lark călătorea în liniște cu fratele ei Kevin Grant în apropiere de orașul Savannah, când la un moment dat a observat cum vine în zbor un obiect neidentificat şi intră cu putere în parbriz, blocându-se chiar acolo, în faţa pasagerului de pe scaunul din dreapta, care a suportat asupra sa cioburi de sticlă.

Acel obiect neidentificat era de fapt o broască țestoasă de mărime medie! De ce a zburat peste suprafața pământului este un mister, dar cel mai probabil reptila a ajuns cumva sub roţile unei alte maşini şi a ricoşat.

“Am crezut că este o cărămidă. Totul s-a întâmplat de parcă o bombă a explodat, iar în același moment cioburi de sticlă au zburat spre Kevin”, a povestit femeia.

Kevin Grant a fost dus la spital pentru a primi ajutor medical, unde i-au fost eliminate cioburile de sticlă de pe corp şi i-au fost dezinfectate tăieturile. Țestoasa însă a fost dusă la o clinică veterinară, dar în urma incidentului nefericit a murit. Latonya Lark a scăpat doar cu o sperietură.

“Ofițerul de poliție mi-a spus că dacă parbrizul nu ar fi fost atât de gros și dacă nu aș fi încetinit după ce am observat obiectul apropiindu-se, urmările ar fi fost mult mai grave”, a adăugat femeia.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-soferite-din-sua-si-cehia-atacate-de-pesti-prima-s-a-ales-cu-parbrizul-crapat-iar-a-doua-a-intrat-intr-un-stalp/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/