(video) Accident bizar. Un american a intrat într-un cactus uriaş şi acesta i-a străpuns în forţă parbrizul

Accident de care poliţiştii americani mai rar au văzut. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, la volanul unui Infiniti G35, a intrat acum câteva ore într-un cactus uriaş, cunoscut în regiune sub denumirea Saguaro.

Planta arborescentă poate ajunge la o înălţime de 15 metri și poate cântări câteva tone!

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 10 iulie în Tucson, Arizona. Detalii despre ceea ce s-a întâmplat sunt puţine: conducătorul coupeului japonez, probabil în stare de ebrietate narcotică sau alcoolică, în timp ce a schimbat banda de circulaţie a pierdut controlul maşinii şi intrat pe banda de separare a celor două sensuri a drumului, pe care era şi un astfel de cactus.

Impactul a fost atât de puternic încât a rupt planta de la bază şi o parte a acesteia a străpuns într-un mod incredibil parbrizul. Din fericire automobilistul a scăpat doar cu câteva răni minore, însă dacă ar fi avut şi un pasager în dreapta sa…

Paramedicii au ajuns la locul incidentului pentru a acorda suportul necesar, după care l-au predat pe şofer poliţiei. Aceştia la rândul lor i-au pus cătuşele şi l-au dus la secţie pentru investigații suplimentare.

Vezi şi: (video) Două accidente în care două TIR-uri sunt lovite de două trenuri pe două treceri. Toate într-un stat american

Vezi şi: (foto) Accident în SUA. O şoferiţă a fost distrasă de telefon şi a intrat într-un Ford produs în 1931

Cmentariile sunt închise