(foto) Accident bizar. Un urs a căzut peste maşina unui poliţist şi aceasta a provocat un incendiu de pădure

Un accident rutier, care a avut loc în statul California în weekend-ul trecut, poate fi numit cel mai ciudat despre care am auzit în ultimul timp.

Adjunctul șerifului din regiunea de coastă Humboldt County rula cu viteză după ce a reacţionat rapid la o solicitare, însă în drum i s-a întâmplat ca un urs să-i aterizeze pe acoperişul maşinii. Incidentul s-a transformat într-un accident din cauza căruia ar fi putut ars o pădure întreagă!

FOTO: kcet.org

Vezi şi: (video) La un pas de accident. Cum a trecut un cerb prin faţa unei maşini care se deplasa pe traseul Chişinău-Leuşeni

Animalul, din câte se pare, a căzut de undeva şi s-a rostogolit pe o pantă abruptă până nu a ajuns pe şosea şi exact în acel moment poliţistul trecuse cu maşina pe acolo. Omul legii nu s-a aşteptat la o astfel de situaţie şi în urma “contactului cu natura” a pierdut controlul vehiculului.

Drept urmare, SUV-ul s-a răsturnat şi a izbucnit un incendiu care s-a răspândit instantaneu pe plantele de la marginea drumului. Doar sosirea rapidă a pompierilor a salvat statul american de la un alt incendiu forestier. Flăcările au reușit să acopere doar puţin peste 2.000 de m².

Din fericire, adjunctul şerifului a scăpat teafăr doar cu câteva leziuni minore. Despre starea ursului care a dat bir cu fugiţii nu se cunoaşte nimic, scrie krcrtv.com.

Vezi şi: (video) Accident bizar. Un american a intrat într-un cactus uriaş şi acesta i-a străpuns în forţă parbrizul

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/