in ,

(foto) Şoferiţe din SUA şi Cehia, „atacate” de peşti! Prima s-a ales cu parbrizul crăpat, iar a doua a intrat într-un stâlp

O şoferiţă din SUA şi alta din Republica Cehă s-au ales cu câte o sperietură zdravănă înainte de sărbători, după ce au fost „atacate” de peşti. Prima s-a ales cu parbrizul crăpat, iar a doua a intrat dur chiar într-un stâlp.

Locuitoarea statului nord-american Carolina de Nord a avut de-a face cu un accident neobișnuit. Un somn s-a prăbuşit brusc pe parbrizul SUV-ului Lexus RX pe care îl conducea. Din fericire a avut de suferit doar peştele şi acesta era destul de greu încât impactul a dus la crăparea parbrizului. Femeia a scăpat cu un ușor șoc în urma unui accident atât de ciudat.

Pe pagina ei de Facebook a scris că în ajutor i-au venit prieteni pentru a găsi ulterior peştele cu pricina, pentru a demonstra că în realitate s-a întâmplat asta şi nu este vreo invenţie. După cum s-a dovedit mai târziu, o pasăre răpitoare a fost cea care a scăpat somnul în timp ce zburase pe deasupra.

Al doilea incident cu peşte s-a întâmplat practic în ajun de Crăciun, în regiunea oraşului Česká Lípa. O femeie în vârstă de 62 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea după ce pe genunchi i-a sărit un crap viu.

accident peste Cehia 0
FOTO: novinky.cz

Pregătirea pentru cina de Crăciun s-a încheiat total neaşteptat pentru această şoferiţă. A cumpărat un crap proaspăt de la piață, l-a învelit într-o pungă de plastic și l-a pus pe scaunul din drepta din a sa Skoda Felicia.

Câțiva kilometri mai târziu, când o a trecut pe lângă un sat mic din apropierea orașului Česká Lípa, peștele a revenit brusc la viață și a încercat să iasă din pachet, iar ca urmare a reușit să sară de pe scaunul pasagerului pe scaunul șoferului, exact pe genunchii femeii.

accident peste Cehia 1
FOTO: novinky.cz

Şoferiţa nu era pregătită pentru o astfel de situaţie și, din frică, a pierdut controlul mașinii. Felicia albă a lovit mai întâi un indicator rutier și după aceea s-a oprit într-un stâlp de beton.

Un purtător de cuvânt al poliției locale a declarat că în urma accidentului de circulație femeia s-a ales cu traumatisme de gravitate medie. Salvatorii care au ajuns la locul accidentului au transportat victima la spital cu elicopterul, aceasta suferind o fractură de gleznă și o vătămare a cutiei toracice.

În context, din acest caz se poate lua o lecţie importantă – peştii trebuie transportați în pungi strânse şi în portbagaj, fie că sunt vii sau nu.

Vezi şi:

(foto) Accident bizar. Un urs a căzut peste maşina unui poliţist şi aceasta a provocat un incendiu de pădure

(video) Cea mai ciudată competiţie cu maşini din lume! Cu o mână pe volan şi cu un purcel sub braţ

(video) Viral pe internet: O Niva blocată în zăpadă a fost scoasă cu ajutorul unei cămile