(video) Un şofer de 41 de ani nu a putut fugi de poliţie prin Sîngera. Era prea beat

Un bărbat în stare de ebrietate avansată a încercat să fugă de polițiști pe străzile din localitatea Sîngera. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de ieri.

Inspectorii de patrulare au primit o înștiințare telefonică prin intermediul numărului unic 112, precum că șoferul unui automobil de marcă Lada circulă haotic prin localitate, posibil în stare de ebrietate și pune în pericol localnicii.

Polițiștii au intervenit imediat, iar pe strada Şleahul Puhoiului au depistat automobilul menționat.

Șoferul a refuzat să oprească mașina, astfel încât a fost nevoie de blocarea acestuia, încătușarea, înlăturarea de la volanul unității de transport și escortarea la Inspectoratul de Poliție pentru documentare.

Ulterior, la Dispensarul Republican de Narcologie i-au fost prelevate probele biologice, în urma cărora s-a stabilit o concentrație de alcool de 0.90 mg/l.

La moment, șoferul în vârstă de 41 de ani este documentat pentru că se afla în stare de ebrietate avansată la volanul unei mașini, pentru acțiuni huliganice și comportament agresiv în traficul rutier, pentru conducerea unui vehicul care nu a fost înmatriculat în modul stabilit sau care nu a fost supus reviziei tehnice și exploatarea unui vehicul care nu a fost asigurat de răspundere civilă în modul stabilit.

Mașina a fost dusă la parcarea specială.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-politia-a-publicat-un-video-din-timpul-urmaririi-de-ieri-cum-a-incercat-sa-fuga-soferul-baut/
https://autoblog.md/video-balti-o-noua-urmarire-pentru-a-opri-un-sofer-in-stare-de-ebrietate/
https://autoblog.md/video-urmarire-cu-retinere-in-chisinau-circa-10-echipaje-de-politie-au-fost-implicate/

Cmentariile sunt închise