Metoda prin care limita de viteză impusă pe toate maşinile noi Volvo poate fi scoasă

Din mai 2020, toate maşinile noi produse de Volvo sunt echipate cu un limitator care le face să nu poată atinge o viteză maximă mai mare de 180 de km/h. Producătorul auto suedez a luat această decizie din motive de siguranță, deoarece se așteaptă să reducă la zero rata mortalității în mașinile sale în cazul unui accident rutier.

Unii fani Volvo au acceptat această mişcare cu înțelegere, în timp ce alții au fost dezamăgiți. Dar nu a trecut nici jumătate de an că deja se anunţă o metodă de a scoate acest limitator!

FOTO: heicosportiv.de

Atelierul german de tuning Heico Sportiv, orientat doar pe modificarea maşinilor de marcă Volvo şi Polestar mai nou, se oferă să instaleze la cerere un software special în acest sens. Prin el nu se scoate în genere limita de viteză, ci se poate mări cu 30-70 km/h peste plafonul recent introdus de constructorul auto.

Opțiunea poate fi comandată din noiembrie, costul va varia între 1.112 și 1.543 de euro, în dependenţă de model și de motor. Se oferă şi o garanţie de până la 60 de luni.

Nu este o coincidență faptul că serviciul a apărut anume în Germania, deoarece doar în această țară există încă autobahn-uri fără limite de viteză. Totuşi, produsul va fi disponibil de comandat şi în afara acestei ţări.

Amintim că Volvo a impus limita de viteză maximă pentru întreaga gamă de modele, fără excepţii, inclusiv pentru modelele cu iz sportiv. De exemplu, exemplarele Volvo S60 T8 Polestar lansate până în mai 2020 îi vor bucura pe proprietari cu o viteză maximă de 250 km/h din fabrică. Cele produse după această dată nu din păcate.

Cei de la Heico Sportiv cred că clienţii unor astfel de automobile, în primul rând, vor căuta acest serviciu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/