(foto) KIA a atras de la BMW Group încă un designer, iar concernul Hyundai are un nou şef

KIA Motors Corporation l-a numit pe Won Kyu Kang în funcția de vicepreședinte și șef al grupului KIA Design Innovation. Începând noul său rol în noiembrie, domnul Kang îşi va avea biroul la KIA Design Center din Namyang, Coreea de Sud și îi va raporta lui Karim Habib, vicepreședinte senior și șef al KIA Design Center.

Specializat în planificarea avansată a designului, domnul Kang va conduce dezvoltarea strategică a designului KIA, dând formă viitoarelor planuri de proiectare atât în design exterior, cât și interior, în întregul portofoliu de produse. Numirea sa este cea mai recentă evoluție a planurilor KIA de a stabili o poziție de lider în electrificare și de a valorifica noi oportunități de proiectare. Proiectarea avansată este văzută ca element cheie în acest sens, automobilele electrice și electrificate ridicând noi provocări și oportunități în ceea ce privește forma și arhitectura.

Absolvent al cursului “Transportation Design” la Colegiul de Design ArtCenter din Pasadena, California, domnul Kang aduce cu sine o experiență de 15 ani în designul exterior. El a supervizat o serie de proiecte de design exterior, inclusiv cercetări privind îmbinarea designului automobilelor premium cu viitoarele tehnologii de mobilitate.

Cel mai recent rol al său a fost Director de creație la BMW Group Designworks în Shanghai, China, unde a condus procesul de dezvoltare al designului pentru o gamă de produse auto. Anterior, el și-a petrecut o mare parte din carieră la BMW Group și a condus procesul de design exterior pentru conceptul BMW 3.0 CSL Hommage din 2015.

“Sunt onorat să mă alătur echipei de design KIA, în special într-un moment în care industria auto se confruntă cu o schimbare atât de radicală. Cred că brandul va juca un rol major în definirea noii ere a designului cu o gamă largă de produse electrificate și cu planuri vizionare pentru mobilitate în viitor. Sunt încântat să pornesc în această călătorie împreună cu echipa de design dedicată de la KIA pentru a consolida în continuare linia de produse și strategia de design a mărcii. Sunt încrezător că abilitățile acumulate în timpul carierei mele vor contribui la tranziția continuă a mărcii și aștept cu nerăbdare să lucrez cu echipa pentru a explora noi direcții creative”, a spus Won Kyu Kang.

“Won Kyu vine cu o înțelegere unică despre cum să îmbine tehnologia avansată de mobilitate cu design-uri exterioare uimitoare și moderne. Industria auto se schimbă rapid, iar Won Kyu este poziționat ideal pentru a susține eforturile KIA de a face față provocărilor și oportunităților cu care ne confruntăm. El este un designer incredibil de talentat și se potrivește perfect echipei noastre creative din Coreea de Sud”, a adăugat Karim Habib.

Centrul de proiectare KIA Design Center din Namyang, Coreea de Sud, este centrul rețelei globale de design a mărcii, colaborând îndeaproape cu centrele regionale de design ale mărcii din China, Europa și SUA. Centrele de design supervizează toate aspectele designului, de la conceptualizare și modelare, până la dezvoltarea culorilor și materialelor.

Domnul Kang este una dintre numeroasele numiri de răsunet în domeniul designului făcute de KIA Motors în ultimii ani, pe măsură ce marca își consolidează și mai mult capacitățile de design pentru anii următori. În cadrul strategiei sale “Plan S”, producătorul auto își propune să stabilească o poziție de lider în viitoarea industrie auto, bazându-se pe expertiza în cercetare-dezvoltare în mobilitate, electrificare, conectivitate și autonomie.

Etapele majore ale carierei lui Won Kyu Kang:

  • 2017~2020: Creative Director, BMW Group Designworks Shanghai
  • 2015~2017: Project Lead / Senior Exterior Designer, BMW Group
  • 2005~2015: Exterior Designer, BMW Group
  • 2000~2001: Interior Designer, Hyundai Motor Company

Apropo, KIA a început procesul şi în curând pe toate maşinile noi îşi va pune logoul actualizat:

Cu câteva zile mai devreme, Euisun Chung a fost inaugurat şi aprobat în unanimitate de către membrii Consiliilor de Administrație ale Hyundai Motor, KIA Motors și Hyundai Mobis în calitate de preşedinte general al grupul auto Hyundai Motor Group. Acesta este singurul fiu al magnatului Mong-Koo Chung în vârstă de 82 de ani, care a fost numit președinte onorific al grupului şi în acest an chiar a fost inclus în Automotive Hall of Fame pentru contribuţiile sale aduse industriei auto globale.

La rândul său, Mong-Koo Chung al doilea cel mai mare fiu al regretatului Chung Ju-yung, cel care a pus bazele Hyundai Motor Company şi a stat în spatele formării grupului auto gigant din peninsula asiatică.

Euisun Chung a fost recunoscut pentru conducerea de succes în calitate de vicepreședinte executiv al grupului în ultimii doi ani. Sub conducerea sa, direcția viitoare a grupului se va concentra pe clienți, umanitate, viitor și contribuție socială. Îmbrățișând viziunea “Împreună pentru un viitor mai bun”, grupul va dezvolta și dobândi tehnologii și capabilități cheie pentru a depăși incertitudinile pieței, inclusiv COVID-19.

“Toate obiectivele și eforturile noastre trebuie să se concentreze pe client. Primul pas către fericirea clientului este de a le permite să se concentreze asupra propriilor vieți prin calitatea perfectă a produselor și serviciilor noastre. Pentru libera circulație și prosperitatea umanității, vom dezvolta cea mai inovatoare și mai fiabilă tehnologie de conducere autonomă din lume, oferind experiențe de mobilitate complet noi”, a menţionat miliardarul sud-coreean în vârstă de 50 de ani.

“Tehnologia noastră de celule de combustie pe bază de hidrogen, de clasă mondială, va fi utilizată nu numai în automobile, ci și în diverse domenii, ca soluție energetică ecologică pentru viitorul umanității. Vom realiza, de asemenea, viitorul imaginației noastre prin robotică, mobilitatea aeriană urbană (UAM), orașul inteligent și alte inovații. Aceste progrese inovatoare vor oferi un plan mai înalt de experiențe de viață pentru umanitate. Hyundai Motor Group își propune să devină o companie prețuită pentru realizarea visului umanității de circulație sigură și liberă și o viață pașnică, precum și prin a-şi împărtăși roadele sale cu clienții din întreaga lume.”

Chung a fost recunoscut pentru viziunea sa inovatoare și pentru că a condus cu succes afacerile cheie ale grupului în ultimii doi ani în calitate de vicepreședinte executiv. El a condus schimbarea afacerii KIA Motors în timpul mandatului său de președinte al constructorului auto și a condus creșterea Hyundai Motor pe fondul crizei financiare globale și a lansat cu succes marca de lux Genesis în calitate de vicepreședinte. Mong-Koo Chung, noul președinte de onoare al grupului, și-a exprimat recent dorința de a merge mai departe și i-a cerut fiului său să conducă viitoarea creștere și inovație a grupului dincolo de provocările actuale.

Profilul președintelui Euisun Chung:

Educație

  • Absolvent al facultăţii de business şi administrare la Universitatea de Stat din Coreea de Sud.
  • Şi-a luat diploma de master în business şi administrare la o universitate din San Francisco.

Experiență

  • 2018~2020 – Vicepreședinte executiv al Hyundai Motor Group
  • 2009~2018 – Vicepreședinte al Hyundai Motor Company
  • 2005~2009 – Președinte al KIA Motors Corporation
  • 2003~2005 – Șef planificare strategie de afaceri la KIA Motors Corporation şi vicepreședinte executiv al diviziei planificare afaceri la Hyundai Motor Company
  • 2002~2003 – Vicepreședinte senior al diviziei vânzări interne la Hyundai Motor Company
  • 1999~2002 – Director al diviziei de asistență pentru achiziții / vânzări la Hyundai Motor Company

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/