(video) Toyota a modernizat familia Corolla pentru Europa, modelul C-HR şi anunţă despre T-Mate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toyota anunţă un set de modernizări pentru gama anului 2022 atât pentru familia de modele Corolla, cât şi pentru C-HR. Acestea sunt valabile pentru piaţa europeană.

Modificările pregătite aduc doar un aspect reîmprospătat și noi caracteristici tehnologice, nefiind vorba despre vreun facelift în toată regula.

Caracteristici cheie:

  • Nou pentru modelele Corolla este un sistem multimedia care sporeşte semnificativ conectivitatea, funcționalitatea și ușurința în utilizare. Va veni standard cu echipările/versiunile Mid+, GR SPORT, TREK și High (ca opţiune pe Mid).
    • Noul sistem are un procesor mai puternic care funcționează de 2.4 ori mai rapid decât unitatea actuală, oferind un răspuns mult mai rapid la comenzile utilizatorului. 
    • Operat prin intermediul unui ecran tactil central de înaltă definiție de 8.0 inci, acesta oferă acces instantaneu la o serie de servicii inteligente conectate, inclusiv navigaţie bazată pe cloud cu informații continue despre trafic.
    • Toate datele și informațiile sunt furnizate prin modulul de comunicații de date (DCM) al Corolla, astfel încât nu este necesară asocierea telefonului și nu sunt suportate costuri suplimentare pentru transfer de date.
    • De asemenea, șoferul poate folosi un nou asistent vocal care recunoaște solicitările naturale, conversaționale, pentru a opera multimedia sau funcțiile vehiculului, cum ar fi deschiderea sau închiderea geamurilor.
    • Actualizările software sunt realizate fără probleme, prin OTA, iar integrarea ușoară a smartphone-ului este oferită prin Apple CarPlay, cu conexiune wireless și Android Auto (cu fir). Clienții au, de asemenea, opțiunea de a face upgrade la un pachet mai performant, care vine cu un sistem de navigație încorporat, cu caracteristici detaliate ale traseului, inclusiv cartografierea 3D a orașului, semnalizarea autostrăzilor și locațiile fixe ale camerelor de viteză.
    • În prețul de achiziție al vehiculului este inclus un pachet Toyota Smart Connect, valabil timp de patru ani, care include navigație în cloud, informații locale despre parcare și evenimente rutiere, actualizări OTA și asistentul vocal.
  • Sunt introduse noi culori precum Platinum White Pearl şi Silver Metallic, care vor fi, de asemenea, disponibile într-o combinație bi-ton pentru ambele tipuri de caroserie Hatchback și Touring Sports.
    • Pentru sedan, aspectul exterior al modelului capătă un plus de rafinament cu un nou design de jante din aliaj de 17 inci cu 10 spițe, cu un finisaj prelucrat strălucitor. Setul vine standard pe echiparea Mid+ și ca opţiune pe High.
  • Toyota își extinde parteneriatul cu producătorul de biciclete TREK Bikes până în decembrie 2022. Astfel, Toyota introduce un nou model Corolla TREK Special Edition, bazat pe TREK Touring Sports
    • Modelul va fi alimentat exclusiv de sistemul electric hibrid de 2.0 litri și va avea un aspect mai off-road, cu o gardă la sol mai mare cu 20 mm.
    • Printre altele: aplicaţii din plastic pe arcurile roţilor şi elemente de protecţie sub bara frontală/posterioară, jante din aliaj de 18 inci cu design nou, rame cromate pentru ferestre, în timp ce în cabină va avea mânere de uși finisate în piano black, tapițerie din piele neagră și o linie decorativă cromată satinată pe panoul de bord și portierele frontale.
  • Toyota a actualizat cea mai populară echipare C-LUB pentru C-HR cu noi accente de stil pentru a oferi clienților senzația de clasă superioară. Această nouă versiune este un plus față de recent lansata Toyota C-HR GR SPORT, care se concentrează mai mult pe o execuție dinamică și sportivă. Noul C-HR C-LUB conduce actualizările efectuate pentru anul de model 2022.
    • Poziționat în centrul gamei, între echipările C-ENTER și cele de top GR SPORT și C-HIC, noul C-LUB este de așteptat să controleze mai mult de jumătate din vânzările Toyota C-HR în Europa.
    • Acest model se va distinge printr-o nouă opțiune exclusivă de vopsea bi-ton, care combină o caroserie în nuanţă Amethyst cu un argintiu sau negru contrastant pentru acoperiș, montanţii frontali și spoilerul posterior, alături de un set jante din aliaj de 18 inci cu design nou. 
    • În cabină, tapițeria scaunelor este o nouă combinație de țesătură cu piele sintetică flexibilă, iar detaliile ornamentale sunt finisate într-o nuanță cool gun metal.
  • Şi pentru C-HR din gama anului 2022 e valabil sistemul multimedia sus anunţat, operabil pe un monitor de 8.0 inci, alături de toate cele aferente acestuia. Vine standard pe toate echipările în afară de C-ENTER.

Încă un anunţ făcut de Toyota este că lansează T-Mate – un nou nume a umbrelei pentru toate sistemele sale de siguranță și asistenţă (ADAS). Acesta acoperă o gamă largă de sisteme concepute pentru a îmbunătăți siguranța în multe situații de conducere, de la parcare precisă până la conducerea pe străzile urbane și pe autostrăzi. Toyota T-Mate oferă companiei o nouă modalitate de a comunica beneficiile din lumea reală ale ADAS-ului său, pe măsură ce industria auto se îndreaptă către mai multe mașini automate și cu sisteme de conducere autonomă în viitor.

T-Mate combină Toyota Safety Sense cu alte sisteme active de asistență la conducere și parcare, nu numai pentru a face conducerea mai ușoară și mai sigură, ci și pentru a proteja toți ocupanții vehiculului, precum și alți utilizatori ai drumului în diferite scenarii. Dezvoltarea continuă a sistemelor avansate de siguranță și implementarea lor pe scară largă în portofoliul său confirmă angajamentul Toyota față de reducerea accidentelor. Urmând această filozofie, debutul lui T-Mate coincide cu introducerea celei mai recente generații Toyota Safety Sense, cu o serie de inovații și îmbunătățiri.

Sistemul de pre-coliziune (PCS) oferă acum pentru prima dată suprimarea accelerației la viteză redusă și asistență în intersecții prin Intersection Cut-In Traffic Assist, precum și o detectare mai bună a traficului din sens opus și asistență la viraj în intersecție. Alte funcții noi ale Toyota Safety Sense includ un sistem de oprire de urgență a condusului (EDSS) și actualizări Over The Air (OTA), care mențin funcțiile la zi și adaugă altele noi pe durata de viață a modelului.

Pachetul T-Mate diferă în funcție de caracteristicile disponibile pentru un anumit model și/sau echipare. Noul nume va fi lansat pe piețele europene odată cu apariția de noi produse și programe sezoniere, inclusiv printr-o campanie de promovare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/