(foto) Raionul Briceni: Un tânăr cu Audi a ieşit pe contrasens şi a lovit două microbuze Mercedes-Benz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi șoferi au ajuns la spital după ce mașinile pe care le conduceau au fost implicate într-un accident rutier la ieșirea din localitatea Caracușenii Vechi din raionul Briceni. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de vineri.

Un tânăr de 28 de ani din raionul Briceni, fiind la volanul unui Audi A4, pe traseul G5 din direcția satului Caracușenii Vechi în direcția localității Tabani, într-o curbă a ieşit pe contrasens și a intrat în contact lateral cu un Mercedes-Benz Sprinter, condus de un tânăr de 32 de ani din acelaşi raion. Acesta din urmă a derapat într-un canal de scurgere a apelor pluviale.

Ulterior, autoturismul a mai continuat deplasarea pe contrasens şi a lovit de această dată frontal, mai dur, un alt Mercedes-Benz Sprinter, condus de un bărbat de 67 de ani din raionul Briceni. După această a doua coliziune ambele mijloace de transport s-au oprit în canalul de scurgere a apelor pluviale.

Şoferul din auto şi cel de 67 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportați la spitalul raional Briceni. Nimeni dintre cei trei nu fusese în stare de ebrietate. Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/