(video) Un lup în blană de oaie! Noul Audi RS 3 Sedan poate accelera până la 100 km/h ca un supercar

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vloggerul din spatele proiectului Auditography a avut ocazia să facă un test drive cu noua generaţie Audi RS 3 Sedan şi spune că a rămas de-a dreptul impresionat! Automobilul compact este un adevărat lup în blană de oaie pentru că este capabil de o acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h într-un timp semnificativ mai redus decât a declarat producătorul.

Conducând modelul pe mai multe drumuri din Grecia, în timpul filmărilor, a reuşit să facă sprintul în doar 3.1 secunde! Exact în cât poate face acel Ferrari F12berlinetta recent surprins în Chişinău!

Sau, pentru comparaţie, un Porsche Taycan Turbo cu 680 de CP electrici, pe care am reuşit să-l testăm, poate face exercițiul similar în 3.2 secunde!

Amintim că noul RS 3 Sedan, alături de noul RS 3 Sportback, a fost prezentat la mijlocul verii acestui an. Maşinile sunt dotate în continuare cu un benzinar turbo de 2.5 litri, cu cinci cilindri, care are să ofere 400 CP şi 500 Nm de cuplu.

Ambele pot face 0-100 km/h în 3.8 secunde şi atinge maxim 290 km/h (conform cifrelor oficial declarate de Audi).

Vezi şi:

1 Comentariu
  1. […] (video) Un lup în blană de oaie! Noul Audi RS 3 Sedan poate accelera până la 100 km/h ca un supe… Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata