Atenţie! Un Porsche Cayenne avariat s-ar putea găsi în curând pe piaţa second hand din Moldova

Anul 2019 bate la uşă şi iată că am ajuns să o vedem şi pe asta. Dacă până acum am fost martorii introducerii pe teritoriul ţării noastre a unor maşini avariate, relativ simple şi apoi oferite după „reabilitare” la mâna a doua cu un preţ accesibil, aflăm că şi automobile de clasă premium cu o istorie sumbră pot exista pe piaţa locală.

Tot acum câteva ore, la un punct de trecere a frontierei de vest a Republicii Moldova, a fost fotografiat un camion cu platforme care transporta câteva modele noi Range Rover, dar și Porsche Cayenne accidentat!

masini avariate in Moldova 2
FOTO: facebook.com/croitor.gheorghe

De regulă, o astfel de maşină într-o stare estetică bună, care este vândută pe piaţa second hand din Moldova, nu ar trebui să trezească nici o suspiciune. De altfel, este un automobil de generaţie precedentă şi nimeni nu ar îndrăzni să se bage în el, şi-ar spune unii. Totuşi, situaţia poate fi cu totul alta.

Aveţi deci grijă la ce cumpăraţi, iar dacă aveţi dubii, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile Auto Inspect.

Vezi şi: (foto) Fără pauză de sărbători! Un nou lot de maşini avariate aduse în ţară, printre care şi un Chevrolet Volt

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/