(video) Premieră: Noul Chevrolet Silverado ZR2 – concurent pentru Ford F-150 Raptor

Împreună cu premiera noului Chevrolet Silverado facelift, producătorul american a arătat noul primul Silverado ZR2 din istorie – un pickup cu un caracter sportiv, dar şi cu o serie de abilităţi în off-road – menit să atragă atenţia celor care privesc şi în partea lui Ford F-150 Raptor.

Evenimentul de prezentare în reluare

Caracteristici cheie:

  • În lista de echipări-modele disponibile pentru Silverado se poziţionează în felul următor: WT, Custom, Custom Trail Boss, LT, RST, LT Trail Boss, LTZ, ZR2 şi High Country. Respectiv, este o maşină de talie premium şi foarte bine dotată.
  • Devine noul produs flagship în linia de modele a brandului care sunt “ridicate” din fabrică şi care oferă performanţe în off-road deja dovedite în curse. Un prototip al modelului a concurat în seria de curse Best in the Desert prin deşertul Moab.
  • Sarcina utilă maximă a benei sale este de 653 kg, iar capacitatea de tractare – 4.037 kg. Garda la sol îi măsoară 284.5 mm.
  • Sub capotă are doar motorul de top disponibil şi pe alte versiuni Silverado, un V8 natural aspirat de 6.2 litri, care produce 426 CP la 5.600 rpm şi 623 Nm la 4.100 rpm. Cutia de viteze este una automată în 10 trepte, cu levier electronic. Tracţiunea este evident pe toate cele patru roţi.
  • Pe acest model se aplică pentru prima dată nişte amortizoare Multimatic DSSV de 40 mm. Acestea conţine trei supape separate pentru controlul amortizării şi trei camere conectate între ele pentru fluxul de fluid.
  • Suplimentar, nişte arcuri reglate specific, împreună cu amortizoarele menţionate, măresc cursa maximă a suspensiei pe ambele punţi, comparativ cu Silverado Trail Boss.
  • Pe ambele punţi există diferenţiale cu blocare electronică.
  • Dispune de setări specifice pentru şasiu şi suspensie, inclusiv o cutie de transfer cu două trepte şi un Terrain Mode, care permite urcare peste roci, controlând maşina cu o singură pedală.
  • Standard dispune de anvelope off-road Goodyear Wrangler Territory M/T de 33 inci (838.2 mm) şi un pachet unic de plăci de protecţie a dedesubtului.
  • Noua bară de protecție frontală din oțel (şi cea posterioară e din oţel), concepută pentru rezistență off-road, permite un unghi de atac sporit, de până la 31.8 grade, comparativ cu alte modele off-road Silverado.
  • Bara de protecție este proiectată cu capace detașabile pentru o înlocuire mai ușoară în caz de întâlniri apropiate cu pietre sau alte obiecte în off-road. Eșapamentul dublu a fost plasat în fața barei de protecție spate pentru a elimina eventualele daune.
  • Pe lângă caracteristicile sale funcționale, noul Silverado ZR2 se distinge prin mai multe indicii estetice, inclusiv o nouă inserție de capotă neagră, o grilă unică cu iluminare integrată și o emblemă “flow-tie”, insigne ZR2, jante unice de 18 inci și un interior unic din piele Jet Black / Graystone, cu ornamente întunecate complementare. Standard vine cu monitorul central de 13.4 inci.

Preţul de start nu a fost anunţat deocamdată. Pe piaţă ajunge din primăvara lui 2022.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/