(video) Strigător la cer! Momentul lovirii a doi pietoni pe trecere în sectorul Botanica

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Cu privire la victima accidentului din sectorul Botanica. Purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, ne-a comunicat că femeia preluată a fost internată și se află în stare extrem de gravă, însă fără a preciza ce anume a avut de suferit pacienta.


Câteva camere de supraveghere au surprins un accident de-a dreptul revoltător. S-a întâmplat aseară pe strada Independenței, în intersecția cu strada Hristo Botev din sectorul Botanica. Accidentul a implicat pietoni.

Potrivit informațiilor preliminare obținute de la fața locului, conducătorul unui automobil marca Toyota a mers înainte chiar dacă pe trecerea de pietoni se aflau două persoane. Șoferul era un tânăr de 22 de ani, conform datelor Poliției Capitalei și ale IP Botanica.

Imediat la fața locului a fost solicitată o ambulanță care a preluat o doamnă de 40 de ani. Aceasta s-a ales cu traumatisme. Celălalt pieton a avut mai mult noroc.

Sancțiunile pe care le riscă șoferul, în dependență de gravitatea leziunilor victimei:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise