(foto) Premieră: Noul Aston Martin DBX primeşte tratamentul diviziei Q

Noul Aston Martin DBX se pregăteşte să intre pe piaţă în curând, iar până atunci potenţialilor clienţi li se prezintă şi oferta de produse a diviziei Q. Oportunităţile de personalizare a primului SUV al mărcii vor fi arătate în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi se extind cu două nivele pe lângă cel standard.

“Q by Aston Martin – Commission” permite clienților să creeze opțiuni adaptate pentru specificațiile lor personale. Jante de 22 de inci vopsite în negru lucios completează exteriorul îndrăzneț al mașinii pe lângă numeroasele inserţii din fibră de carbon.

În interior, inserţii din aluminiu în nuanţă cromată satinată şi cu o textură asemănătoare unor diamante măruţite se combină de minune cu o tapiţerie din piele în culoare Obsidian Black. Fibra de carbon prelucrată din părţi solide a fost folosită pentru a crea şi un finisaj tehnic aplicat pe consola centrală și inserții de pe uşi, în timp ce o singură bucată generoasă din fibră de carbon s-a transformat în capacul podelei portbagajului!

Revenind la finisajul unic pregătit pentru consolă şi uşi, aflaţi că piesa centrală este prelucrată dintr-un bloc solid format din 280 straturi individuale de carbon, aplicate unul peste altul meticulos şi în mod manual. După un proces de întărire care durează 12 ore, sunt necesare alte 90 de ore de frezare pe cinci axe pentru a oferi finisajul uimitor prezentat astăzi.

Pentru clienții care caută opțiuni foarte exclusive, dar realizabile, nu trebuie să caute mai departe de “Q by Aston Martin – Collection”. Vopseaua pentru caroserie Satin Xenon Grey, un lower exterior pack pentru exterior și praguri cu inserţii anodizate de culoare neagră, fiecare dintre aceste opțiuni au fost dezvoltate anterior de către marca de lux împreună cu echipa de designeri in-house şi sunt disponibile pentru comandă acum.

(video) Los Angeles 2019: Premieră mondială – Noul Aston Martin DBX

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/