(video) Fă-ţi copilul fericit. Cumpără-i un Bugatti Veyron cu 30.000 de dolari

În prezent, replicile maşinilor pentru maturi care sunt realizate pentru cei mai mici sunt foarte populare şi unii părinţi care îşi pot permite nu ezită să îşi bucure odraslele cu un astfel de automobil în miniatură.

Mai mult, în prezent cunoaştem că aşa producători ca McLaren sau Mercedes-AMG realizează la comandă astfel de jucării pentru copii care au o vârstă de până la cinci ani. Însă ceea ce veţi putea vedea mai jos este dedicat copiilor ceva mai maturi.

Vezi şi: (video) Investeşte 500 de dolari şi cumpără-i copilul tău o Tesla Model S în miniatură

În Kazahstan a fost scoasă la vânzare o maşină care imită un Bugatti Veyron. Aceasta măsoară 3.5 metri în lungime şi este destinată pentru copii care nu au o înălţime mai mare de 160 cm.

Autorii acestui vehicul nu au economisit făcând o simplă jucărie din plastic, ci chiar au muncit la ea. Maşina are uşi care se pot deschide vertical, un eleron care se ridică automat, sistem audio Pioneer, habitaclu tapiţat cu piele naturală şi centuri de siguranţă în patru puncte.

Vezi şi: (foto) Un bărbat a scos la vânzare un VAZ-2106 şi cere pentru el 80.000 de dolari!

Cel mai interesant este că sub capota automobilului a cărui caroserie e făcută din fibră de sticlă se află un motor de motocicletă (40 CP), cuplat la un variator. Părinţii trebuie să ştie că îi pot regula puterea. Dacă nu o fac, la capacitate maximă “bolidul” poate atinge chiar 90 km/h!

“Toate detaliile sunt făcute manual, cât mai aproape de forma modelului original. Cu o asemenea maşină se poate aventura pe autodromuri sau circuite sportive de karting”, a menţionat autorul anunţului.
Varianta pentru copii a lui Veyron, făcută în 2013, costă 30.000 de dolari, potrivit auto.ru. Maşina se află în capitala Kazahstanului şi poate fi adusă de exemplu la Moscova din contul vânzătorului.

Colegii de la auto.mail.ru au aflat că proiectul a fost făcut timp de doi ani de specialiştii unui atelier de tuning local.

Vezi şi: (foto) Ultimul exemplar coupe al modelului Bugatti Veyron îşi va găsi proprietarul la licitaţie

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/