(video) Mai sunt cojoace de scuturat! Cad precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Iarna nu se lasă, astfel că nici atenția nu trebuie să lipsească! Pe unele porțiuni din nordul și centrul Republicii Moldova, și la această oră, cad precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță.

Este anunțul Poliției, care recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze PERMANENT viteza la condițiile de drum şi trafic. Iar în situații de urgență să apeleze la Serviciul Unic 1️⃣1️⃣2️⃣.

Conform datelor SHS, vremea se va menține instabilă din cauza unui front atmosferic care traversează teritoriul Republicii Moldova. Pe arii extinse se prevăd precipitații slabe, ziua în unele zone moderate, predominant sub formă de ploaie și lapoviță.

Vântul va sufla din direcție nord-vestică slab la moderat. Temperatura noaptea va oscila între -3°C și +2°C, iar ziua între +4°C și +9°C.

Aici puteți vedea niște sfaturi utile pentru șofatul în condiții de lapoviță

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise