(video) Accidente grave în Chișinău după ce nu s-ar fi cedat treceri în intersecții

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această după amiază, la ora 13:09, s-a înregistrat un accident în intersecția străzilor 27 Martie și Țarinei din sectorul Buiucani din Chișinău.

Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul unui VW de 29 de ani, deplasându-se pe drumul secundar, nu a cedat trecerea unei autospeciale Renault care se deplasa pe drumul principal. Mașina de mare tonaj era condusă de un bărbat de 57 de ani.

În rezultatul impactului vehiculele au fost deteriorate tehnic considerabil. Iar un pasager de 31 de ani din VW a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru investigații medicale.

@travelblogtv

Ответ пользователю @alla3113

♬ оригинальный звук – TravelBlogTV

Accident Chișinău 9 mai
Accident Chișinău 9 mai

Iar la ora 14:54 s-a înregistrat un accident care s-a produs în intersecția străzilor Sfatul Țării și București. Un troleibuz de rută s-a ciocnit cu o Skoda. Cu traumatisme s-a ales șoferița din Skoda, fiind preluată și transportată la spital.

Alte circumstanțe, în ambele cazuri, se stabilesc, ne-a comunicat ofițerul de presă al Poliției din Chișinău, Svetlana Scripnic.

Vezi și: (video) Un microbuz s-a răsturnat pe strada Vasile Lupu. Șoferul nu a cedat trecerea

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise