(foto) ASD: În unele sectoare ninsorile sunt chiar abundente

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După anunțul făcut de Poliție, Administrația de Stat a Drumurilor confirmă precipitațiile. În mai multe regiuni din nordul și centrul țării ninge și la această oră, iar în unele sectoare ninsorile sunt chiar abundente, notează ASD.

Drumarii sunt mobilizați și intervin cu lucrări de combatere a lunecușului, deszăpezire și răspândire a materialului antiderapant pe drumurile publice naționale. Mai exact, unitățile teritoriale S.A. „Drumuri” intervin în sectoarele Briceni, Soroca, Șoldănești, Florești, Sănătăuca, Rezina, Călărași, Ungheni, Strășeni și altele.

În procesul tehnologic sunt antrenate 23 de utilaje speciale și circa 36 de muncitori rutieri. Până în prezent au fost răspândite aproximativ 28.86 tone de material antiderapant și 82.5 tone de sare tehnică.

Anunțul Poliției: (video) Mai sunt cojoace de scuturat! Cad precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță în Moldova

La moment nu există drumuri publice naționale blocate, iar circulația rutieră este asigurată în condiții de iarnă. Totodată, echipajele ASD rămân mobilizate, sectoarele periculoase fiind permanent patrulate. După necesitate se intervine pentru a menține circulația în condiții de siguranță.

Î. S. „Administrația de Stat a Drumurilor” atenționează conducătorii auto să șofeze cu maximă prudență, să adapteze regimul de viteză la condițiile de drum și să respecte cu strictețe regulile de circulație. Aveți grijă la drum!

În context, iată ce se vede la această oră prin camerele ASD de pe traseele naționale. Ninsorile nici pe departe nu se înregistrează în toată țara.

Cmentariile sunt închise