(video) Accident pe strada Petricani. Momentul când un camion loveşte un autoturism aflat în unghiul său mort

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi dimineaţă, la ora 9:45, la 112 a fost înregistrat un accident rutier care s-a produs pe strada Petricani. La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere al DP a mun. Chișinău.

Conform ofițerului de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au găsit la faţa locului un autocamion MAN, manipulat de un tânăr de 33 de ani, dar şi o Honda condusă de o tânără de 36 de ani. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, fiind înregistrate doar careva pagube materiale.

O cameră de bord şi una de supraveghere au surprins momentul accidentului. Imaginile apărute în spațiul online abia în această după amiază arată că autoturismul a ajuns în unghiul mort al camionagiului într-un moment în care acesta intenționa și chiar inițiase un schimb de bandă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise