(foto) Autoritățile ar putea să le interzică sau nu? Pentru moldoveni se vând pe Facebook cleme ce imită centura cuplată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

E 2023 afară şi am ajuns să o vedem şi pe asta! Pe o pagină de Facebook creată din Moldova, apreciată de aproape şapte mii şi urmărită de opt mii de oameni, au apărut în vânzare cleme de centuri de siguranţă personalizate.

Postarea a şi fost promovată cu bani de curând, pentru ca să o vadă cât mai multă lume, iar zeci de persoane s-au arătat deja interesate de preţ în comentarii.

Administratorul acestui magazin online are şi un website cu diverse cadouri şi accesorii, iar în privinţa acestei cleme false spune că este „unul din cele mai populare și deosebite cadouri pentru automobiliști”.

Doar priviți și ce descriere detaliată și plină de fast are. De exemplu, se spune că este un cadou potrivit de dat celor dragi, dar şi celor mai apropiate persoane precum mama sau fiul, inclusiv de Paști sau de Crăciun… Ce prostie!

Nici într-un caz nu vă recomandăm să vă cheltuiţi banii pe aşa ceva, dar mai ales să le oferiţi în dar altora! Centurile de siguranţă nu au fost inventate degeaba şi nu se găsesc în orice autovehicul de frumuseţe! Nu vă puneţi viaţa în pericol pentru 400 de lei!

Amintim: centura de siguranța a fost concepută în scopul protecției șoferilor și pasagerilor dintr-un autoturism în caz de impact, inclusiv unul care nu poate fi prevăzut! Ea îți poate salva viața pentru că:

  • Împiedică impactul cu parbrizul în momentul accidentului.
  • Elimină posibilitatea de a fi aruncat din mașină la impact.
  • Ține șoferul sau pasagerul pe locul lui și previne rănirea altor pasageri prin coliziune.
  • Reduce considerabil riscul vătămării coloanei vertebrale.
  • Funcționează în concordanță cu airbagul.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/