(video) Incredibil! Cum a decis un şofer să transporte nişte scânduri prin centrul Chişinăului

Afirm că în Republica Moldova aşa ceva nu am mai văzut! Un şofer a ajuns atât de zgârcit, dar şi în acelaşi timp atât de iresponsabil, încât a decis să transporte niște materiale de construcție aşa cum crede el că ştie mai bine.

Şi asta s-a întâmplat nu undeva într-un sat izolat sau pe vreun drum de ţară unde abia de circulă câteva maşini pe zi, dar în 2020, prin centrul Chişinăului!

https://www.facebook.com/eduard.petrov.1069/videos/110075350739909/

Un cititor AutoBlog.MD ne-a trimis aceste imagini la adresa redacţiei. Potrivit lui, conducătorului auto în cauză nu i-a fost destul să încarce tot habitaclul cu scânduri, motiv pentru care a mai luat câteva bucăţi, mai lungi, pe care le-a prins sub maşină, chiar sub şasiu!

Ce i-a trecut prin cap când a luat o asemenea decizie nu cunoaştem, însă l-a sigur nu şi-a făcut griji că funiile care ţin noua “protecţie a motorului” s-ar putea rupe şi astfel scândurile să ajungă nu dă Doamne chiar şi în parbrizul altui autovehicul, unde mai pui că îi mai joacă şi suspensia la denivelări. Totuşi, din câte se pare, ingenionizatea la unii concetăţeni este mai mare decât dorinţa de a cheltui ceva bani pentru a arenda o maşină care să transporte într-o mai mare siguranţă toate aceste lucruri.

Martorul situaţiei ne-a declarat că l-a surprins pe tip circulând aşa pe strada Ismail. “În Germania ţi-ar tunde o amendă după care îţi trece orice dorinţă să mai încerci să faci aşa ceva. La noi însă poliţia nu vede astfel de nereguli. Avem camere în oraş, am trecut chiar şi pe lângă o maşină de patrulare, însă zero reacţie”, a mai adăugat acesta.

Vezi şi:

(foto) Dovada că un Porsche poate fi util la casă! O Panamera ST din Moldova, surprinsă tractând o remorcă cu materiale de construcții

(video) Impresionant, dar neregulamentar. Cum un şofer din Chişinău a profitat de practicabilitatea unei Toyota RAV4

(foto) Imaginea zilei: Un şofer din Chişinău, uimit de ce transporta altul într-un Renault Clio cu portbagaj deschis

Cmentariile sunt închise