(video) Impresionant, dar neregulamentar. Cum un şofer din Chişinău a profitat de practicabilitatea unei Toyota RAV4

Un proprietar de Toyota RAV4 din a treia generaţie a modelului a devenit o “nouă senzaţie” în lumea practicabilității asigurate de maşinile utilitare. Acesta a fost surprins acum câteva ore, circulând cu viteză redusă pe banda extremă dreapta a şoselei Hînceşti, cărând cu al său crossover câteva bârne sau scânduri din lemn.

Deşi au o lungime semnificativ de mare în comparaţie cu maşina, nepreferând să opteze sau să cheltuie bani pentru a folosi servicii de transport cu un autovehicul corespunzător, şoferul a găsit cum să încarce aceste obiecte în maşina care măsoară puţin peste 4.5 metri. Şi aici a profitat la maxim de practicabilitatea acestui RAV4.

Având şi o greutate semnificativă, bârnele din lemn s-au cărat într-un mod neobişnuit şi impresionant pentru că acest conducător nu a avut temeri că le va pierde pe drum. Profitând de faptul că maşina are o trapă care se deschide, dar şi o uşă a portbagajului cu deschidere laterală, acesta a instalat bucăţile de lemn pentru ca să stea pe diagonală!

Cum a reuşit să le încarce concret şi ce distanţă a parcurs până la destinaţie nu se cunoaşte, însă trebuie de notat că un astfel de mod de transport al bunurilor nu corespunde regulilor şi poate atrage o răspundere contravenţională.

Autor video: facebook.com/dumi.nunu.14

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(foto) Imaginea zilei: Un şofer din Chişinău, uimit de ce transporta altul într-un Renault Clio cu portbagaj deschis

https://autoblog.md/video-sa-vezi-si-sa-nu-crezi-au-incarcat-un-caus-de-excavator-in-portbagajul-unui-land-rover/

(foto) Cu porcul pe trailer! Vezi isprava unui şofer

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/