(video) Amenda de râs pe care o riscă un şofer care a intrat şi a deteriorat havuzul din parcul La Izvor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de situaţii anume acolo. Doar în această lună de septembrie s-au înregistrat deja două cazuri de deteriorare a havuzului din parcul La Izvor din capitală. Şoferi intră cu maşini pe suprafețele fragile, deşi există panouri de avertizare.

Cum e la noi cu pastrarea bunului public? Din spusele martorilor- masina de la serviciul paza Prosecutor, a intrat cu…

Posted by Nadejda Gagea on Monday, 19 September 2022

Iar despre cel mai recent caz a relatat chiar primarul Chişinăului:

Cu mașina pe havuzul din Parcul La Izvor. Persoana a fost identificată. Amintesc că la toate obiectivele noi reabilitate în Capitală sunt instalate camere de supraveghere. Haideți să nu ne batem joc de munca depusă, lucruri făcute din banii locuitorilor.***На машине по фонтану в парке «Ла Извор». Личность этого человека установлена. Напомню, что все новые, отремонтированные объекты в столице оснащены камерами наблюдения. Не портите муниципальное имущество, ведь эти работы осуществлены на деньги жителей города.

Posted by Ion Ceban on Saturday, 24 September 2022

Poliția s-a autosesizat în privinţa ultimei situaţii. Conducătorul auto riscă o amendă de la 750 până la 1.500 de lei, dar și 3 puncte de penalizare. Iar dacă o achită în trei zile lucrătoare atunci nu-l va ustura nimic…

Cmentariile sunt închise