(video) Subaru a actualizat modelul Levorg pentru piaţa japoneză

Compania Subaru a prezentat modelul actualizat Levorg pentru piaţa din Japonia. Break-ul a suferit schimbări de ordin estetic şi a primit noi dotări, printre care şi o oglindă retrovizoare electronică în habitaclu, pe care sunt redate imagini video prin camera montată în spatele maşinii.

De predecesorul său, modelul facelift se poate deosebi prin noua bară de protecţie cu secţiuni diferite, dedicate farurilor anti ceaţă care sunt acum pe bază de LED-uri, prin grila radiatorului şi blocurile optice care au fost revizuite. Paleta de culori pentru caroserie şi gama de jante au fost extinse.

În habitaclu Subaru a folosit materiale de o calitate mai superioară. De asemenea, s-a schimbat complet ecranul care exista în partea superioară a panoului de bord, a fost îmbunătăţit sistemul multimedia (a cărui ecran tactil poate acum măsura 9 inci) şi a apărut o secţiune nouă de control a sistemului de climatizare.

Subaru mai spune că a îmbunătăţit izolarea fonică a modelului, i-a modificat servodirecţia şi i-a resetat suspensia. Gama de motoare a rămas acceaşi, în Japonia fiind disponibile doar două motoare la alegere: un benzinar de 1.6 litri (170 CP şi 250 Nm) şi de 2.0 litri (300 CP şi 400 Nm). Ambele automobile sunt echipate cu un sistem de tracţiune integrală.

Evident de pe o asemenea maşină nu lipseşte complexul actualizat EyeSight, care ofer asistenţă în trafic şi diverse sisteme de protecţie.

În Japonia vânzările modelului actualizat vor începe în scurt timp, având un preţ minim de circa trei milioane de yeni sau 22.200 de euro. Versiunea STI Sport îi adaugă maşinii elemente stilistice şi aerodinamice suplimentare.

Cmentariile sunt închise