(video) Ăsta tot e obiectiv strategic militar? Ruşii au bombardat singurul complex sportiv cu circuit din Ucraina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Oare chiar nu se vor opri bombardamentele? Oare chiar cei care trag sunt aşa de chiori, ori armele lor sunt “sofisticate şi de mare precizie” doar cu vorba? Ruşii au bombardat astăzi singurul complex sportiv cu circuit din Ucraina!

„Ceaikî, lovitură în circuit. Sperăm că fără victime”, se arată într-un mesaj al dtp.kiev.ua.

Complexul sportiv auto “Chaika” este situat în apropiere de Kiev (în preajma localităţii Ceaikî). Până astăzi, Chaika fusese epicentrul curselor de circuit din toată Ucraina. Circuitul găzduia, de asemenea, zile de circuit (track days), raliuri și, desigur, competiții de circuit ale campionatului Ucrainei.

Complexul sportiv este format din mai multe piste independente. Pista inelară este împărțită într-un inel mare de 4.460 metri și altul mai mic, este dotată cu un parc de service și un complex administrativ și de arbitraj, o zonă de start cu un pitlane și toate dispozitivele electronice pentru competiții. Încă o pistă, deja pentru karting, este situată în interiorul celei principale.

Trei campionate se desfășurau acolo – karting, touring și moto. Pe porţiunea dreaptă start-finish există atât tribune, cât și o secțiune pentru curse de 402 metri, stradale.

Autodromul mai avea o școală de sport auto acreditată de Federația Auto a Ucrainei, care permitea chiar și obținerea unei licențe de pilot.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/